Tartıştığı husumetlisini ekmek bıcağı ile sırtından bıcakladı
AKSARAY - Aksaray'da iki kişi arasında cıkan tartışmanın kavgaya donuşmesi sonucu 1 kişi bıcaklanarak yaralandı.

Olay, Aksaray'ın merkeze bağlı Yuva Koyunde meydana geldi. Edinilen bilgilere gore, daha onceden aralarında husumet olan C.K. ve S.S. sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa surede kavga donmesi sonucu S.S. yanında taşıdığı ekmek bıcağı ile C.K.'yı sırtından bıcakladı. Bıcaklanan şahıs kanlar icinde yere yığılırken, olayı goren cevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Cağrı merkezine bildirdi. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansla Aksaray Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu oğrenilirken, olayı gercekleştiren S.S. jandarma ekiplerince yakalanarak gozaltına alındı. S.S. sağlık kontrolu icin getirildiği hastanede evinin basıldığını belirterek kendini savundu. Burada kendisini goruntulemek isteyen basın mensuplarına, "Niye cekiyorsun" diyerek tepki de gosteren şupheli, "Hicbir husumetim yok, evimi bastı. Sorunu bende anlamıyorum. Onu eşine sorsun" dedi. Şupheli sağlık kontrolunun ardından il jandarma komutanlığına goturuldu. Olayla ilgili soruşturma suruyor.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Artan vakalar sonrası gozler Kabine toplantısına cevrildi! İşte masadaki konularKorona vaka sayıları yine tedirgin edici boyutta! Gunluk vefat en yuksek rakama ulaştıBir Zamanlar Cukurova'nın Zuleyha'sı Hilal Altınbilek, paylaşımıyla aşkını ele verdiKaynak: İhlas Haber Ajansı / YAVUZ AKKAN