Erol Bulut: Bireysel hatalarla macı kaybetmiş olduk
"Basit hatalar yapıp rakibe pozisyon vermememiz gerekiyordu"
"Hakem ile ilgili fazla konuşmak istemiyorum""Rahatsız olması gereken başkalarıydı""Her zaman herkesin hazır olması gerekiyor" Sergen Yalcın: Onumuze umutla bakmak istiyoruz"Savaşarak mucadele ederek kazandık""MHK ne yapacaksa yapsın bu şekilde devam etmez""Agresif olmayan futbolla bu ligde mac kazanılmaz""Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahce, Trabzonspor'un isminin karşılığı şampiyonluktur"

Mustafa AKIN/ - Super Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahce, Beşiktaş'a 4-3 mağlup oldu.Karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Fenerbahce Teknik Direktoru Erol Bulut, "Bugun istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İlk dakikalarda 1-2 guzel pozisyon vardı ama değerlendiremedik. Macın ilk dakikalarında yediğimiz hucum ve kalemize gelen şut gol oldu. Oyun disiplininden cıktık. Sonrasında attığımız golle 2-1 oldu. İkinci yarı 2-2'yi yakalayabilecekken bireysel hatalarla 3ve 4 'uncu gol geldi. Bireysel hatalarla macı kaybetmiş olduk. Bugun bu macı birlikte kaybettik. Yapılan hataları iyi değerlendireceğiz" dedi."BASİT HATALAR YAPIP RAKİBE POZİSYON VERMEMEMİZ GEREKİYORDU"Beşiktaş gibi kendilerinin de istekli olduğunu ifade eden Erol Bulut, "İlk dakikalarda yakaladığımız 1-2 pozisyon vardı, değerlendiremedik. Basit hatalar yapıp rakibe pozisyon vermememiz gerekiyordu. Şampiyonluğa oynamak istiyorsanız bu hataların daha az olması gerekiyor" diye konuştu."HAKEM İLE İLGİLİ FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"Erol Bulut, yaşadıkları mağlubiyeti hakeme bağlamadıklarını dile getirerek, "Sonucta macta pozisyonlar var, hakemin de hataları var. 2 tarafın da memnun olmadığı yerler var. Hakem ile ilgili fazla konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu."RAHATSIZ OLMASI GEREKEN BAŞKALARIYDI"Mac icinde Beşiktaş yedek kulubesinden hakeme yonelik tepkilerin kendisini rahatsız edip etmediği sorulan Erol Bulut, "Beni rahatsız etmedi, başkalarını da etmedi. Rahatsız olması gereken başkalarıydı" dedi."HER ZAMAN HERKESİN HAZIR OLMASI GEREKİYOR"Erol Bulut, kadroda 22 tane kaliteli futbolcu olduğunu vurgulayarak, "Her zaman herkesin hazır olması gerekiyor. Biz bu dizilişle de mac kazandık. 1-2 futbolcu yuzunden mac kaybedildi sanılıyorsa yanılıyorlar" şeklinde konuştu.SERGEN YALCIN: ONUMUZE UMUTLA BAKMAK İSTİYORUZBeşiktaş Teknik Direktoru Sergen Yalcın, kendileri adına cok onemli bir galibiyet kazandıklarını ifade ederek, "Lige cok iyi bir başlangıc yapmadık. Hem UEFA hem ligde sorunlarla karşılaştık ve altından kalkmakta zorlandık. Kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik. Gecen hafta 'Artık onumuze umutla bakmak istiyoruz' demiştim. Bireysel performanslar bizim istediğimiz seviyede olmalıydı. 2 haftadır takımımız buyuk takım reaksiyonu gosteriyorlar. 50 dakikaya 10 kişi oynadık. Hakemin enteresan kararları vardı. Cok onemli bir derbi kazandık ama bu 1 maclık bir zafer. İstatistiği tum sezona yaymamız gerekiyor. Kendi yaptığımız puan durumunun 4-5 puan gerisindeyiz. Bu acığı kapatmak icin de arka arkaya zor macları kazanmamız gerekiyor. Oyuncularım hepsinin ayağına sağlık. Karakterli bir oyun sergilediler, hepsinin ayağına sağlık" dedi."SAVAŞARAK, MUCADELE EDEREK KAZANDIK"Sergen Yalcın, 15 yıl once aynı skorla Fenerbahce'yi yenmelerinin sorulması uzerine, "O mac daha farklı bir mactı, bu mac daha farklı. Moral motivasyon yukseliyor, puan durumunda 3 puana ihtiyacımız vardı. Bunlar kazanmak icin en onemli etkenlerdi. Zaferler ancak savaşarak kazanılır, başka turlu kazanamazsınız. Oyuncularıma 2 gundur bunu soyluyordum. Bugun bizim icin cok onemli bir mactı, savaşarak, mucadele ederek kazandık, butun oyuncularıma teşekkur ediyorum" diye konuştu."MHK NE YAPACAKSA YAPSIN BU ŞEKİLDE DEVAM ETMEZ"2 takım oyuncularının da cok iyi mucadele ettiğini dile getiren Sergen Yalcın, "Fenerbahce'yi de tebrik ediyorum. Zaman zaman sertlikler oldu ama bunlar normal. Hakem arkadaşla ilgili şunu soyleyeyim, 44'uncu dakikada Mensah'ın bir pozisyonu var, 2'ye 1 yakaladık ve macı durdurup sarı kart verdi. Larin'e bekleyip, pozisyonu oynatıp sarı kart gosterdi. Bizim pozisyonumuzu durdurdu ve atacağımız bir gole engel oldu. Doğal olarak da kenarda cıldırıyoruz, tansiyonumuz cıkıyor. Avantaj kurallarını oynatmıyor, faulu vermiyor kontra yiyoruz. Erol Hoca'ya sorarsanız, o da hakemden şikayet edecektir haklı olarak. Larin'e kırmızı kart verdin, haklı olarak. Mert Hakan'a niye vermedin ikinci sarı kartını? Faulleri es gecebilirsin, olabilir ama kural cok acık, atacaksın. Sen sarı ve beyaz rengin macını yonetiyorsun, gorduğunu cal, sanane kim olduğundan. Gaziantep macında VAR'a sormadan 50 metreden benim kalecimi attılar, faul bize yapıldı. Bunlar normal şeyler mi? Biz bunları kaldıramıyoruz. MHK'ye de rica ediyorum, hakem arkadaşlara ne yapacaksanız yapın, bu şekilde devam etmez" şeklinde konuştu."AGRESİF OLMAYAN FUTBOLLA BU LİGDE MAC KAZANILMAZ"Tecrubeli teknik adam, oğrencilerine bu tarz maclarda karakter ortaya koymaları gerektiğini soylediğini belirterek, "Zaferlerin ancak savaşılarak kazanıldığını, rolanti futbolla, agresif olmayan futbolla bu ligde mac kazanılamayacağını soyluyorum. Temassız mac olmaz. Bunu inşallah istatistik olarak uzun sureye yayarsak, yarışmacı bir takım olarak surdururuz" dedi."BEŞİKTAŞ, GALATASARAY, FENERBAHCE, TRABZONSPOR'UN İSMİNİN KARŞILIĞI ŞAMPİYONLUKTUR"
Beşiktaş camiasının isminin karşılığının şampiyonluk olduğunu kaydeden Sergen Yalcın, "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahce, Trabzonspor'un isminin karşılığı şampiyonluktur. Bunu konuşmak icin şu anda erken. Bunu mart ayında konuşmak lazım. 3 maclık periyotlar başlayacak ilerleyen donemde. Erken konuşmamak lazım, onumuzdeki macları kazanmak lazım, sona kadar mucadeleyi surdurmek lazım" diye konuştu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Artan vakalar sonrası gozler Kabine toplantısına cevrildi! İşte masadaki konularTarihi zaferin ardından Beşiktaş'tan F.Bahce'ye olay yaratacak uc gonderme birdenBir Zamanlar Cukurova'nın Zuleyha'sı Hilal Altınbilek, paylaşımıyla aşkını ele verdiKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mustafa AKIN