"Beşiktaş sahaya hazırlanmaktan cok algıya hazırlanmış"
"Hakem bir kulube yakınsa o kulup Fenerbahce değil"
"Fenerbahce yavaş yavaş bu spor dunyasını değiştirecek" Ata SELCUK - Ali DANAŞ/ - Fenerbahceli yonetici Alper Pirşen, arada duşmelerin ve kalkmaların olacağını ancak yolun sonunda Fenerbahce'nin şampiyon olacağını soyledi.Fenerbahce Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Alper Pirşen, Beşiktaş'a 4-3 mağlup oldukları musabakanın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulundu."İyi bir futbol oynamadığımızın ve kotu bir mağlubiyet aldığımızın farkındayız" diyen Pirşen, şu ifadeleri kullandı: "Kılıf uydurma cabasında değiliz. Hafta boyunca sessiz kaldık, yaşananları gozlemledik. Sporu spor olarak yaşamaya calışıyoruz. Bugun sahada yaşadıklarımız bir rezalet. Fenerbahce icin 30 hafta daha var. Şampiyonluk icin eminliğimizi hic kaybetmedik, sadece bir mağlubiyetti. Bu yoldan donmedik. Biz cok uzulerek takip ettik bugun macı. Beşiktaş yoneticisinin yaptığı acıklamalardan sonra dehşete duştum. Boyle bir iletişim yok. Hakemi konuşmaya gerek yok dedi, evet keşke konuşmasaydık. Keşke hakemi baskı altına alıp gundemi değiştirmeselerdi. Sosyal medya hesapları once bir yalan algı başlattılar, Beşiktaş Başkanı bu algıyı gundeme taşıdı. Bunu biz araştırdık, gercekliği var mı diye, boyle bir şey yok. Yine saygı cercevesinde hem Beşiktaş hem TFF ile iletişime gectik. Ozur dileyin, bu hatadan donun dedik, hicbir tepki gelmedi. Dun televizyonda bu hakem ile ilgili bir şeyler yayınlandı. Gorduk ki bu hakem Fenerbahce dışında her takıma yakın. Sonunda ortaya cıkan şeyi goruyorsunuz. Macın 2'nci golu bence kopma noktası, golden onceki faul cok bariz. Josef de Souza'nın en son hareketi kırmızı kart. Gelişi kırmızı derler buna.""BEŞİKTAŞ SAHAYA HAZIRLANMAKTAN COK ALGIYA HAZIRLANMIŞ"Sahada futbol izleyemediklerini kaydeden Alper Pirşen, "Biz burada futbol izleyemedik. Bu algı paketi, sadece Beşiktaş'ın başkanının acıklamasıyla bitmedi. Beşiktaş'ın teknik direktorune kadar algı paketini surdurduler. Beşiktaş herhalde sahaya hazırlanmaktan cok algıya hazırlanmış. Hakem kontrolu elinden kacırdı, hicbir futbolcu hakeme guvenmedi. Ben Beşiktaş'ın hocasının atılamamasına inanıyorum. Herkes acemi olabilir, tecrubesiz olabilir. Biz o yuzden baskı yapmamak icin geride durduk. Şunu gorduk ki biz cok iyi niyetli davranmışız. Biz onumuzdeki haftalarda bu skoru telafi edeceğiz, Fenerbahce şampiyonluk yolunda devam edecektir. Arada duşmeler ve kalkmalar olacak ama sonunda Fenerbahce şampiyon olacak" diye konuştu."HAKEM BİR KULUBE YAKINSA, O KULUP FENERBAHCE DEĞİL"Karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ile ilgili hafta icerisinde cıkan haberlere ilişkin konuşan Alper Pirşen, "Bir kulube yakınsa o kulup Fenerbahce değil. Babası başka, kendisi başka takımı tutuyor. Herkes arkasına yaslanıp guldu. Biz bunu sosyal medyada ironiyle geciştirdik ama hem TFF hem Beşiktaş bu eserinden dolayı utanmalı. Bir hakemi de boylece hep beraber yemiş oldular. Başkanlar seviyesinde bir iletişim oldu. Televizyon onunde yapılan bir beyanatın televizyon onunde bir ozuru de olmalıydı ama onu başkanlar bilir. Biz bilmez miydik direkt afişe etmeyi? Her şeye ulaştık, bu hakemin hem Fenerbahce'yle hem de Koc Grubu'yla bir ilgisi olmadığını oğrendik" dedi."FENERBAHCE YAVAŞ YAVAŞ BU SPOR DUNYASINI DEĞİŞTİRECEK"
Fenerbahce'nin istikrarlı şekilde bir tavır ve tutum gosterdiğini dile getiren Pirşen, "Biz Fenerbahce yonetimi olarak bir tavır ve tutum gosteriyoruz, bunda istikrarlıyız. Fenerbahce yavaş yavaş bu spor dunyasını değiştirecek. Bu ucuz oyunlar para etmeyecek ileride Turkiye'de" diyerek sozlerini noktaladı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Kadıkoy'de muhtiş derbi! 7 gollu ve 1 kırmızı kartlı macta 15 yıllık seri bozulduKorona vaka sayıları yine tedirgin edici boyutta! Gunluk vefat en yuksek rakama ulaştıGoruntu İstanbul'dan! Sosyal medyadan tek ses yukseldi: Harekete gecinKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ata SELCUK