İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Mudurluğu, Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi ihtiyac sahibi bir aileye daha kucak actı.
İlkadım ilcesinde gonullu yapılan yardımlar ile veren el ile alan eli buluşturan İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Mudurluğu ve Kadın Koordinasyon Merkezi yaptığı yardımlarla ihtiyac sahibi ailelerin hayır dualarını almaya devam ediyor. Hayırseverlerden temin edilen bir ev dolusu eşya İlkadım ilcesi Fevzi Cakmak Mahallesi'nde ikamet eden ihtiyac sahibi ailenin evi baştan aşağıya donatıldı.
"Bu gonullu yardım hizmetine destek olun"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]2020'de başımıza daha neler gelecek? Korona bitmeden başka bir kabus yeniden hortladıCinsel icerikli videolarını satan genc modelin para kazanma yontemi mide bulandırdıGoruntu İstanbul'dan! Sosyal medyadan tek ses yukseldi: Harekete gecinHayırsever insanlardan yardım beklediklerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Mahalle muhtarımızın hassas tespitleri neticesinde ihtiyac sahibi ailemizin evini calışma arkadaşlarımızla baştan aşağıya donattık. Bir taraftan ulkemizi tehdidi altına korona viruse yonelik calışmalarımızı surdururken, diğer taraftan da sosyal belediyecilik anlayışımızla ihtiyac sahibi ailelerimize sahip cıkmaya devam ediyoruz. Bizlere eşya yardımında bulunarak yardımlara duyarsız kalmayan vatandaşlarımıza teşekkur ediyorum. Onlar bizlere destek versinler ki, ihtiyac sahiplerine ulaşalım. Yardım calışmalarımızda bizlerle birlikte ter doken calışanlarımıza ve her zaman bize imkan sağlayan hayırsever insanlarımıza sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum. Tum hayırsever vatandaşlarımızı bu gonullu yardım hizmetine davet ediyorum" dedi. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı