Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta, evinde ağırladığı Uşak Spor'a 3-0 yenilen Gumuşhanespor'un bazı taraftarları, yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmayı, stadı goren yuksek noktalardan izledi.
Gumuşhane Yenişehir Stadı'ndaki Gumuşhanespor-Uşak Spor karşılaşması, Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda seyircisiz oynandı.
Takımlarının karşılaşmasını izlemek isteyen bazı taraftarlar, cozumu stadyumu tepeden goren yuksek noktalarda buldu. Taraftarların maske taktığı, bazılarının ise tek başına oturmayı tercih ettiği gozlendi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]RTUK, Turk ordusuyla ilgili tepki ceken sozlerin kullanıldığı yayın icin harekete gectiColde keşfedilen gizemli metal blok paniğe neden olmuştu! Geldiği gibi ortadan kaybolduEfsane boksor, 54 yaşında ringlere dondu! Macı kazanamasa da aldığı ucret dudak ucuklattıTaraftardan Menderes Aşkın, AA muhabirine, gecmişte deplasman macları dahil takımlarını desteklediklerini belirterek, "Yeni tip koronavirus nedeniyle şimdi maclara giremiyoruz. Tepelerden Gumuşhanespor'umuza destek vermeye calışıyoruz. Takımımıza inancımız tam." dedi.
Takımlarına her koşulda destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Aşkın, "Cok guzel bir hava var. Bu havada mac izlemek gercekten insana keyif veriyor. İnşallah halkımız bu virusten kısa zaman icerisinde kurtulur ve macları tribunden izleriz." diye konuştu.
Naci Alkan ise pandemiden dolayı tribunlere giremediklerini, macları tepelerden izlediklerini kaydederek, "Tum taraftarlarımızın takımımıza maddi ve manevi destek vermesini istiyoruz. Herkes elini taşın altına koymalı. Yensek de yenilsek de takımımızın arkasındayız. Gumuşhanespor'a başarılar diliyorum." dedi.
Nizamettin Cimen de futbol sevdalısı olduğunu dile getirerek, "Otobus şoforuyum. İstanbul'dan geldim. Uykusuz olmama, uzun yoldan gelmeme rağmen macı izlemeye geldim. Takımımızı yalnız bırakmadım." ifadesini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Muhammet Celik