TFF 1. Lig'in 11. haftasında evinde Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Ankara Keciorengucu'nde Teknik Direktor Hamdi Yılmaz, "Biz kendi oyunumuzu oynadığımız surece bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara Keciorengucu Teknik Direktoru Hamdi Yılmaz, "Biz kendi oyunumuzu oynadığımız surece bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Biz gayet disiplinli ve sistematik bir şekilde futbolcularımın arzulu istekli oyunlarıyla galip ayrıldık. Şimdi gelen takımlar daha ziyade sahaya kabahat buluyorlar. Suni cim diye. Gecen sene ben yine buradaydım. Bizi 3-1 yendikleri macta saha gayet guzeldi. Şimdi mağlup oldukları maclarda herkes aynı şeyi soylemeye gayret ediyor. Ben futbolcularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. Biz bu kadar mutevazı bir takım, az butceyle bu işleri başarmak icin butun gayretimizle cabamızla bir yerlere gelmek istiyoruz. Hic kimsenin yardımına da ihtiyacımız yok. Şu an mac fazlasıyla da olsa lider durumdayız. Biz bu performansımızı ve ligdeki konumumuzu devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ANKARA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]RTUK, Turk ordusuyla ilgili tepki ceken sozlerin kullanıldığı yayın icin harekete gectiEfsane boksor, 54 yaşında ringlere dondu! Macı kazanamasa da aldığı ucret dudak ucuklattıCinsel icerikli videolarını satan genc modelin para kazanma yontemi mide bulandırdıKaynak: İhlas Haber Ajansı