BURSA'da, tutun mamulleri satan Cevat C. (32), iş yerine gelerek, kendisinden harac isteyen Muammer Kurnaz'ı (27) tabancayla bacağından vurarak, yaraladı. Dukkanından kacan Cevat C., polis ekiplerince yakalanıp, gozaltına alındı.
Olay, dun saat 19.00 sıralarında, merkez Osmangazi ilcesi Şahebettinpaşa Mahallesi Kanara Sokak'ta meydana geldi. Tutun mamulleri satan Cevat C., iddiaya gore, iş yerine gelerek, harac isteyen Muammer Kurnaz ile tartışmaya başladı. Tartışma buyuyunce Cevat C., iş yerinde bulundurduğu ruhsatsız tabancasıyla Muammer Kurnaz'ı dizinden vurdu. Kurnaz, kanlar icinde yere yığılırken, Cevat C. ise iş yerinden kactı. Silah sesini duyan cevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar uzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Muammer Kurnaz'ı ilk mudahalesinin ardından ambulansla Cekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise Cevat C.'nin yakalanması icin calışma başlattı.
Osmangazi Suc Onleme ve Soruşturma (SOS) Buro Amirliği tarafından yapılan calışmayla saklandığı yer tespit edilen Cevat C., kısa surede yakalanarak, gozaltına alındı. Cevat C.'nin, polis ekiplerine verdiği ilk ifadede, "Muammer Kurnaz isimli kişi, akşamustu iş yerime geldi ve benden harac istedi. Bana 'Eğer harac vermezsen dukkanını kapat' dedi. Bunun uzerine aramızda tartışma cıktı. Ben de tartışma sırasında sinirlendim ve cekmecemdeki ruhsatsız tabancamla oldurme kastım olmadan ayaklarına doğru bir el ateş ettim" dediği oğrenildi.Cevat C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Ucakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiCol tozları geliyor ama bu kez uyarı cok ciddi! "Vaka sayıları tahminden fazla artabilir"Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan "10 milyon liralık Mercedes ile geliyor" eleştirisine yanıt
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Derya EVREN