Gectiğimiz gunlerde yaptırdığı test sonucunun pozitif cıkmasının ardından Kula Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kula İlce Milli Eğitim Muduru Adem Sumen, ileri tetkik ve tedavileri icin tedbir amaclı Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Kula İlce Milli Eğitim Muduru Adem Sumen, gectiğimiz 22 Kasım gunu İlce Milli Eğitim Mudurluğu personellerinden birinde korona virus tespit edilmesinin ardından temaslı olarak karantinaya alınmıştı. 5 gun ikametinde karantinada kalan Mudur Sumen ve eşi Şaziye Sumen, 26 Kasım Perşembe gunu belirti gostermesi ile test yaptırmış ve test sonucları pozitif cıkmıştı. Ardından hemen hastanede tedavi altına alınan Sumen ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu oğrenilmişti.
İki gundur Kula Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam edilen İlce Milli Eğitim Muduru Adem Sumen, nefes almakta gucluk cekmesi uzerine ambulansla tedbir amaclı Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Sumen'in ihtiyac durumunda yoğun bakım unitesinde tedavisine devam edileceği oğrenildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Ucakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiCol tozları geliyor ama bu kez uyarı cok ciddi! "Vaka sayıları tahminden fazla artabilir"Sağlık Bakanı Koca, mujdeyi verdi: Koronavirus aşısı icin imzalar atıldıOte yandan Mudur Sumen'in eşi Şaziye Sumen'in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine Kula Devlet Hastanesi'nde devam edildiği oğrenildi. - MANİSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı