BURSA'da, sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal eden N.K.(28), polis ekiplerinin uzun suren kovalamacası sonucu yakalandı. Cezaevinden sabah saatlerinde tahliye olduğu oğrenilen şupheli, gazetecilerin 'Neden cıktınız?' sorusuna "Ben de anlamadım şu an neler oluyor, her şey bir hayal gibi gercekten" diye cevap verdi. Gozaltına alınan şupheliye 3 bin 186 TL para cezası uygulandı.
Bursa'da, koronavirusle mucadele kapsamında uygulanan sokağa cıkma kısıtlamasında, polis ekipleri cadde ve meydanlarda kontrol noktaları kurdu. Kentin dort bir yanında denetim yapan ekipler, merkez Osmangazi ilcesi, Kırcaali Mahallesi'nde şuphe uzerine N.K.'yı durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan 2 şupheli koşarak kacmaya calıştı. Polis ekipleriyle N.K. arasında kovalamaca yaşanırken bolgeye cok sayıda takviye ekip sevk edildi. Polis ekipleri şuphelinin kacış guzergahında onlem alırken, N.K. yaklaşık 500 metrelik kovalamacanın ardından yakalandı.
'HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ GERCEKTEN'Şupheli N.K.'nın yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda cezaevinden sabah saatlerinde cıktığı oğrenilirken, yapılan ust aramasında ise doner bıcağı ele gecirildi. N.K., olay yerindeki gazetecilerin 'Sokağa neden cıktınız?' sorusuna "Ben de anlamadım şu an neler oluyor, her şey bir hayal gibi gercekten" diye cevap verirken, şupheliye sokağa cıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 186 TL para cezası uygulandı. Polisten kacan ve yapılan ust aramasında bıcak ele gecirilen şupheli ifadesi alınmak uzere polis merkezine goturuldu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Ucakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiSağlık Bakanı Koca, mujdeyi verdi: Koronavirus aşısı icin imzalar atıldıTam karantina mı geliyor? Emniyet, sosyal medyada yayılan iddialara yanıt verdi
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İsmail Hakkı SEYMEN