İstanbul'da gece sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal edenlere ceza yağdı
-İstanbul'da ehliyetsiz ve izinsiz sokağa cıkan alkollu surucu ceza yedi
İSTANBUL - İstanbul'da polis ekipleri yeni tip korona virus tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa cıkma kısıtlamasına yonelik gece boyunca denetim gercekleştirdi. Uygulamada sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiği tespit edilen vatandaşlara ceza kesildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Ucakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiSağlık Bakanı Koca, mujdeyi verdi: Koronavirus aşısı icin imzalar atıldıTam karantina mı geliyor? Emniyet, sosyal medyada yayılan iddialara yanıt verdiTum dunyada olduğu gibi Turkiye'de de etkili olan yeni tip korona viruse karşı bir dizi onlemler alındı. Bu kapsamda İstanbul'da hafta sonları kısmi olarak sokağa cıkma kısıtlamasının uygulanmasına karar verildi. Polis ekipleri gece boyunca kısıtlamaya yonelik denetim gercekleştirdi. Ana yollarda ticari ve hususi araclar durdurularak gerekli belgelerin kontrolu yapıldı.
Sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal edenlere ceza yağdı
E-5 Karayolu Merter mevkiinde sokağa cıkma kısıtlamasına yonelik yapılan denetimlerde polis ekiplerinin cevirmesine takılan vatandaşlardan sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiği belirlenen kişilere ceza kesildi. Uygulamada sokağa cıkma belgesinin yanı sıra otomobilinin muayenesi olmayan bir kişi ise Hıfzıssıhha Kanuna muhalefetten 3 bin 150 TL para cezasına carptırılırken muayenesiz aracla trafiğe cıkma sucundan 288 TL para cezasına captırıldı.
Ehliyeti ve sokağa cıkma izni bulunmayan surucu alkollu trafiğe cıktı
Denetimde trafik ekiplerinin ehliyet sorduğu bir surucunun ise alkol nedeniyle ehliyetine el konulduğu ve sokağa cıkma izni olmadan alkollu şekilde trafiğe cıktığı oğrenildi. Trafik ekipleri surucuye cezai işlem uygulayarak aracı cekici yardımıyla kaldırarak trafikten men etti.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı