Dışarıda yatamazdım dedi, cezadan kurtulamadı
İSTANBUL - Arnavutkoy'de sokağa cıkma kısıtlamasına uymayan 17 yaşındaki kız, dışarıda yatamazdım demesine rağmen cezadan kurtulamadı.
Arnavutkoy'de hafta sonları saat 20.00'den sonra sokağa cıkma kısıtlamasına yonelik yapılan denetimlerde 17 yaşındaki bir kız kısıtlamayı ihlal ettiği icin ceza yazıldı. Ticari taksi ile seyahat eden ve uygulama noktasına giren genc kız, "İşlerim vardı dışarıda kalamayacağım icin evime donmek istedim" dedi ancak cezadan kurtulamadı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Tam karantina mı geliyor? Emniyet, sosyal medyada yayılan iddialara yanıt verdiUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiSokak kısıtlamasını ormanda gecirmeye karar veren yaşlı adamın başına gelmeyen kalmadı"Hastaneden geliyorduk"
Yapılan denetimlerde durdurulan otomobilden cıkan 2 vatandaş ise hastaneden geldiklerini iddia etti. Herhangi bir muayene kağıdı ya da hastaneden geldiklerini ispatlayıcı belgeleri olmayan vatandaşlara da cezai işlem uygulandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / BATUHAN TOPRAK