Kahramanmaraş'ta park halinde olduğu iddia edilen tır, henuz oğrenilemeyen bir nedenle hareket edip iş yerlerine carparak durdu.
Merkez Dulkadiroğlu ilcesi Şeyh Şamil Mahallesi'nde iddiaya gore park halindeki 46 ACY 004 plakalı tır henuz bilinmeyen nedenle hareket etti ve bir binanın zemin katındaki iş yerlerine carparak durabildi.
Kaza sonucu iş yerlerinde ve binada hasar oluştu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Gozler Kabine toplantısında! Sokak kısıtlaması genişliyor, başka yeni tedbirler de varUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiYasakta dışarı cıkan genc, polisi gorunce telefona sarıldı! Aradığı arkadaşını da yaktıTır, olay yerine cağrılan vincle bulunduğu yerden kaldırıldı.
İş yeri sahibi Sefa Oncuokur, AA muhabirine, iş yerini kapattıktan bir sure sonra kaza haberini alarak geri geldiğini belirtti.
Oncuokur, surucunun el frenini cekmeyi unutarak aractan indiğini tahmin ettiğini aktararak, "Hasarımız var ama cok şukur sağlığımız yerinde. Komşular telefonla haber ettiler, o şekilde buraya geldim." diye konuştu.
Mahalle sakinlerinden Tamer Akburak da evde televizyon seyrettiği sırada buyuk bir gurultu duyarak dışarı cıktığını belirterek, "Dışarıya cıktığımda tırın burada olduğunu gordum. Polis ekiplerini aradım daha sonra mal sahiplerini aradık." ifadesini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Tunahan Akgun