Yeni tip koronavirus (Kovid-19) salgınıyla mucadele kapsamında uygulanan sokağa cıkma kısıtlamasının başlamasıyla Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Kilis'te sessizlik hakim oldu.
Gaziantep'te, kentin işlek cadde, sokak ve meydanlarının boş kaldığı goruldu.

Gorevliler ve ilgili genelgeyle istisna kapsamında tutulanlar haricinde kimsenin dışarıda olmadığı kentte, yaya ve arac trafiği son derece azaldı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Gozler Kabine toplantısında! Sokak kısıtlaması genişliyor, başka yeni tedbirler de varUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiKorona verileri her gun yeni rekor kırıyor! Vakalar ve vefatlar bir kritik eşiği daha aştı- Şanlıurfa
Şanlıurfa'da sokağa cıkma kısıtlamasının başlamasıyla vatandaşlar evlerine cekildi.
Guvenlik gucleri, kısıtlama kapsamında ana caddelerde ve kentin bircok bolgesinde uygulama yaptı.
Polis ve zabıta ekipleri, anonslarla iş yeri sahiplerini ve vatandaşları uyardı.
- Malatya
Malatya'da da İl Emniyet Mudurluğune bağlı ekipler, kısıtlamanın başlamasından once kent merkezinde anons yaparak vatandaşları uyardı. Saat 20.00 itibarıyla işlek cadde ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.
Belediyenin temizlik işleri ekipleri, gorevleri gereği calışmalarını surdurdu.
Kahramanmaraş
Kahramanmaraş'ta kısıtlamanın başlamasının ardından Kıbrıs ve Ataturk meydanları ile Azerbaycan ve Trabzon bulvarları boşaldı.
İl Emniyet Mudurluğu ekipleri, işlek caddelerin kavşaklarında denetim noktaları oluşturdu.
Gorevliler ve genelgeyle istisna kapsamında tutulanlar haricinde kimsenin dışarıda olmadığı kentte, yaya ve arac trafiği son derece azaldı.
Adıyaman
Adıyaman'da da kent merkezi sessizliğe burundu.
Ataturk Bulvarı ve Sumer Caddesi'nde İl Emniyet Mudurluğune bağlı polis ekipleri denetim gercekleştirdi.
Kilis
Kilis'te de vatandaşlar sokağa cıkma kısıtlamasına uydu.
Polis ekipleri, kentin işlek caddelerinde oluşturulan kontrol noktalarında denetim yaptı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Tunahan Akgun