Altay'ın TFF 1. Lig'de sahasında Bursaspor'u 3-1 mağlup ettiği macın ardından konuşan Altay Teknik Direktoru Yucel İldiz, macı kayıpsız gectikleri icin mutlu olduklarını soyledi. Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan ise macın 30. saniyesinde one gectikleri golun hakem hatası sebebiyle verilmediğini belirterek, "Bu kararı hakemlerin vicdanına bırakıyorum" dedi.
TFF 1. Lig'in 11. hafta macında Altay, sahasında Bursaspor'u 3-1 mağlup etti. Altay'a galibiyeti getiren golleri Ziya Alkurt ve Paixao (2) kaydetti. Bursaspor'un tek golu 20. dakikada Kerem Şen'den geldi. Macın ardından duzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik adamları macı değerlendirdi.

"Kayıpsız gectiğimiz icin mutluyuz"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Gozler Kabine toplantısında! Sokak kısıtlaması genişliyor, başka yeni tedbirler de varUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi"Arkadaşız" diyen Survivor yarışmacılarının cok ozel goruntuleri ifşa olduAltay Teknik Direktoru Yucel İldiz, korona virus yakalanan ve yoğum bakıma alınan Teknik Direktor Yılmaz Vural'a gecmiş olsun dileyerek sozlerine başladı. İldiz, "İnşallah değerli kardeşim Yılmaz Vural'dan iyi haberler alırız. Milli takım arasını iyi değerlendirdik. Gecen hafta kazandık, bu hafta da kazanmak zorundaydık. Bursaspor genc ve enerjik bir takım, iyi mucadele ettiler. Beklenmedik bir gol yedik ve devrenin sonuna doğru beraberliği yakaladık. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle net bir skorla kazandık. Son 15-16 gunde 5 tane mac oynayacağız, kadromuzu ona gore kullanmak durumundaydık. Bugunu kayıpsız gectiğimiz icin mutluyuz. Bursaspor'a bundan sonraki maclarında başarılar diliyorum. İnşallah Yılmaz Vural'dan iyi haberler alırız. O her şeyin onunde, şu an ne macı duşunuyorum ne puanı duşunuyorum" diye konuştu.
"Bu kararı hakemlerin vicdanına bırakıyorum"
Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan ise İzmir'e galibiyet icin geldiklerini belirterek, "Maca iyi başladık ancak hakemler bizim gibi maca başlayamadı. 30. saniyede yan hakem ofsayt olmayan bir pozisyonda bayrağını kaldırıp bizim 1-0 one gececeğimiz durumda macı 0-0'a getirdi. Macın 90. dakikasında bu pozisyon olsa yorgunluğuna verebiliriz ama daha macın 30. saniyesinde yarım metre geriden cıkan oyuncuyu yakalayamıyorsa gercekten duşunmek lazım. Bu kararı hakemlerin vicdanına bırakıyorum. Sonrasında yine iyi oynayan taraftık ve 20. dakikada 1-0 one gectik. Daha sonra rakibimiz baskı kurdu ve devre arasına girerken mac 1-1'e geldi. İkinci yarıya da iyi başladık, hatta golu yediğimiz dakikaya kadar net pozisyonlarımız vardı. Fakat Altay bize gore daha tecrubeli bir takım, ilk getirilen yan topla Paixao'nun kafa goluyle 2-1 one gecti. Bundan sonra yine baskı kurmaya calıştık fakat başarılı olamadık. Cıkış anında kaptırdığımız bir topla penaltı oldu ve dağınıklık yaşadık. Biz takımımızın oyunundan memnunuz, iyi bir oyun ortaya koyduk. Bu mactan gereken dersleri cıkaracağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı