Diego Maradona'nın cocuğu olduğunu iddia eden Santiago Lara (19), Maradona'nın defnedilmesinden 24 saat sonra DNA testi icin mezarın geri kazılmasını talep ediyor.
Arjantinli 19 yaşındaki Santiago Lara, futbol efsanesi Diego Armando Maradona'nın defninden 24 saat sonra avukatına DNA testi icin Maradona'nın mezardan cıkarılması konusunda başvuruda bulunma talimatı verdi. Avukat Jose Nunez, Santiago'nun memleketi La Plata şehrindeki bir aile mahkemesine; Maradona'nın otopsisi, DNA sonucları ve cesedinin bir mahkeme morguna nakledilmesi icin mezardan cıkarılmasını talep eden yazılı bir talepte bulundu. Nunez ve iş ortağı Juan Benitez tarafından dosyalanan 4 sayfalık belgede, Diego Maradona'nın 'Santiago Lara'nın gercek kimliğini bulabilmesi icin' DNA testleri yapılıncaya kadar mezardan cıkarılması ve korunmasının talep edildiği ifade edildi.

"OLUMUNDEN ONCE DIEGO'NUN OĞLU OLDUĞUMU SOYLEDİ"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Korona verileri her gun yeni rekor kırıyor! Vakalar ve vefatlar bir kritik eşiği daha aştıUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi13 yıllık davada şok gercek! Eski milletvekili, 3 kız kardeşin babası cıktıNunez'in mezar acma talebini doğrulamasından bir gece sonra bir televizyon kanalına konuşan Santiago, "Annem ben sadece 3 yaşındayken oldu, ancak olumunden gunler once konuşmak icin vantilatorunu cıkardığında bir grup avukata Diego'nun oğlu olduğumu soyledi. Sadece kim olduğumu bilmek istiyorum. İşlerin mali tarafı benim icin onemli olan bir şey değil" ifadelerini kullandığı belirtildi.
'7 YILLIK İLİŞKİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ'
Santiago'nun annesi olan ve Maradona ile surekli ayrılıp barıştıkları 7 yıllık bir ilişkisi olduğu iddia edilen Natalia Garat'ın 2006'da 23 yaşındayken akciğer kanserinden hayatını kaybettiği belirtildi. Natalia'nın eski erkek arkadaşı Marcelo Lara'nın, Santiago'yu kendi oğlu gibi buyuttuğu ifade edildi. Ayrıca Maradona'nın, eski eşi Claudia Villafane ve uzun donem ilişki yaşadığı Verocina Ojeda da dahil olmak uzere 4 farklı kadından 2 oğul ve 3 kızı kendi cocuğu olarak tanıdığı belirtildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı