BİLECİK'te boşanma aşamasındaki eşi Onur Acar(30) tarafından adliye cıkışında pompalı tufekle vurulan ve 12 gunluk yaşam mucadelesini tedavi gorduğu hastanede kaybeden Cemile Nur Acar (23), gozyaşları icinde toprağa verildi. Acar'ın yengesi Zuhal Kaygısız, "Acımız cok buyuk. Babasını da 10 gun once gomduk. Canice bir adamın hırsına bir aile ziyan oldu. Oğlunu susturamıyoruz, ağlıyor. Cok buyuk bir acıyla karşı karşıyayız, Allah hepimize sabır versin" dedi.
Bilecik'te 16 Kasım gunu meydana gelen olayda Onur Acar, boşanma aşamasındaki eşi Cemile Nur Acar ile kayınpederi Abdullah Duman'a adliye cıkışınca pompalı tufek ile ateş actı. Ağır yaralanan Abdullah Duman kaldırıldığı hastanede doktorların tum cabasına karşın kurtarılamadı, 1 cocuk annesi Cemile Nur Acar ise Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki ilk mudahalesinin ardından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Cemile Nur Acar, bu sabaha karşı 12 gunluk yaşam mucadelesini kaybetti.

Acar'ın cenazesi memleketi Bilecik merkeze bağlı Yenikoy'e getirildi. Koronavirus tedbirleri kapsamında cok az sayıda yakının katıldığı cenaze toreninin ardından Cemile Nur Acar gozyaşlarıyla toprağa verildi.Yenikoy'deki evlerinin onunde taziyeleri kabul eden Cemile Nur Acar'ın yakınları gozyaşlarına boğuldu. Acar'ın emekli hemşire yengesi Zuhal Kaygısız, cok uzuntulu olduklarını ifade ederek, "Bir delilik yaptı o cocukla evlendi. Başta istemedik ama sonra mecbur kabul etmek zorunda kaldık. Kaderi buymuş. Şiddetli gecimsizlikten dolayı ayrıldılar. Cemile aynı şeyler devam edecek korkusuyla istemedi. 12-13 gun dayandı, biz de dualarla destekledik ama o melek oldu. Yavrusu kaldı bir başına.Acımız cok buyuk babasını da 10 gun once gomduk. Canice bir adamın hırsına bir aile ziyan oldu. Evde oğlunu hic susturamıyoruz ağlıyor cok buyuk bir acıyla karşı karşıyayız Allah hepimize sabır versin" dedi.'KADIN CİNAYETLERİ ARTIK SON BULSUN'Kadın cinayetleri nedeniyle herkesin tedirgin olduğunu anlatan Zuhal Kaygısız, şunları soyledi: "Cok korkuyoruz ben yıllarca sağlık sisteminde calıştım, başhemşire olarak orada da tanık oldum hala tanık oluyorum. Artık bu cinayetler dursun. Bu kadınların acılarının giderilmesi lazım ustumuzden. Bir kabus gibi coktu kadınların ustune ve gittikce artıyor. Herkes yardımcı olsun kadın cinayetleri artık son bulsun."Koca Onur Acar, olaydan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanmıştı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Ucakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiİstanbul'da tedirgin eden goruntuler! Cenazeler iki nedenden dolayı tabutla defnediliyorFotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyor
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Cafer ELMAS