İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen Cenk Tosun, kariyeri ve geleceği hakkında S Sport'ta yayınlanan "Cift Forvet" programına onemli acıklamalarda bulundu.
8 aylık zor bir surecin geride kaldığını soyleyen Cenk, "Cok guclu dondum. Şu anda iyi hissediyorum kendimi. Dizim de iyi. Şimdi artık goller atma zamanı geldi" dedi.

Ancelotti'yle yaşadığı diyaloğu da paylaşan 29 yaşındaki golcu, "Son iki ay saha idmanlarına cıktığımda gelip hep beni izliyordu. Bir gun yanıma geldi ve 'İki forvet gonderdim. Transfer de yapmadım. Bu sana ne kadar guvendiğimin gostergesi' dedi. Ben de cok gurur duydum. Cok sevindim. Son 3 macın 2'sinde bana forma şansı verdi. Hocayla sezon oncesi gecirdik. Cok fazla kaynaştık. Gecen sezon devam eden bir sezonda gelmişti. Şimdi onun kafasındakileri, taktiği daha iyi anlıyoruz" ifadelerini kullandı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiVali ve belediye başkanı da oradaydı! Koronaya rağmen tabutuna onlarca kişi omuz verdi[h=3]"EVERTON'DA MUTLUYUM"[/h]Cenk Tosun, Everton'dan ayrılacağı yonundeki haberlerle ilgili, "Ben burada cok mutluyum. Bana gore dunyanın en iyi ligi. En hızlı ligi. Burada olduğum icin cok gururluyum ve mutluyum. Ailem mutlu, ben mutluyum. Takım arkadaşlarımla cok iyi anlaşıyorum. Herkes beni cok seviyor. Buradan ayrılmak gibi bir duşuncem de yok şu an" dedi.