Maske cezasından kacmak istedi, polise "Şov yapıyorsunuz" dedi
Denetim yapan ekiplere "Siz şov yapıyorsunuz" dedi
İSTANBUL - Beyoğlu'nda korona virus denetimi yapan ekipler maskesini uygun şekilde takmayan kadını durdurmak istedi. Cezadan kacmak icin polis ekiplerine zorluk cıkaran kadın, ekiplere, "Siz şov yapıyorsunuz" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiVaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyorDunyayı etkisi altına alan korona virus salgınıyla mucadele nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Taksim İstiklal Caddesi uzerinde Beyoğlu İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri tarafından denetim gercekleştirildi. İddialara gore, ekipler o sırada Taksim Metrodan cıkan ve maskesini uygun şekilde takmayan M. D. K.'yı gordu ve durdurmak istedi ancak kadın durmak istemedi. Kadını uzun uğraşlar sonucunda durduran polis ekipleri kadından kimlik istedi. Kimliğini vermek istemeyen kadın, polis ekiplerine dakikalarca zorluk cıkardı. Ekiplerin, uzun uğraşları sonucunda kadının kimliği alınırken cezai işlem uygulandı.
Polis ekiplerine "Siz şov yapıyorsunuz" dedi
Beyoğlu İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri, kadına cezai işlem uygularken kadın, polislere "Siz şov yapıyorsunuz" dedi. Ceza sonrası cevrede vatandaşlar toplandı ve kadının maske takmamasına tepki gosterdi. Kadın ise ceza kesildiği anda ekiplere "maske takmayan insanlar var beni mi goruyorsun" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / SUMER AVCI