Genclik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu anısına duzenlenen tenis turnuvasının şampiyonlarına kupalarını verdi.
Global Spor Kulubu Kortları'nda oynanan final maclarını da takip eden Kasapoğlu, turnuvayı kazanan şampiyon sporcuları tebrik etti.

Odul toreninin ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Kasapoğlu, İstanbul'u tenis ussu haline getirmek istediklerini belirterek, "Spor dostluk, kardeşlik, dayanışma, sağlık demek. O yuzden sporun bu yonunu daha guclu kılma, sporu tabana yayma ve spora erişimi kolaylaştırma adına calışmalarımız var. İstanbul'umuzu bir tenis ussu haline getirme yonunde cabalarımız var. Gectiğimiz gunlerde İstinye'deki tenis tesislerimizi yenileyerek tekrar hizmete actık. Yeni tenisciler yetiştirmek, bizi uluslararası alanda başarıyla temsil edecek genclerimizin elinden tutmak adına cabamız, gayretimiz devam edecek. Sporla, kulturle, sanatla, ilimle yoğrulmuş genclerimizle inanıyorum ki yarınlar cok daha guclu, aydınlık olacak." ifadelerini kullandı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiVaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyorYeni tip koronavirus (Kovid-19) salgınının ilk gunlerinde hayatını kaybeden Cemil Taşcıoğlu'nu da anan Kasapoğlu şunları aktardı:
"Cemil hoca bir hoca olarak, bir oncu olarak insanlara en guzel şekilde hizmet etmiş bir isim. Kendisini maalesef Kovid-19 nedeniyle kaybettik ama hem hocaların hocası olarak, arkadaşlarının, sevdiklerinin, ailesinin ifadeleriyle bir sevgi insanı olarak cok onemli bir değerdi. O değeri yaşatma adına tabii ki biz de bu turnuvanın duzenlenmesini cok anlamlı, cok kıymetli buluyoruz. Cemil hocanın hatırasının yaşatılması adına calışmalarımız olacak. Cunku onun o ozverili, fedakarca olan gayretlerini hem Kovid surecindeki calışmalarıyla hem oncesinde bir hekim olarak calışmalarını cok iyi biliyoruz. Onun gibi insanlığa hizmet yolunda yetişecek genclere bir ilham kaynağı olma konusunda anlatacağız ve yaşatacağız. Ben kendisini rahmetle, minnetle yad ediyorum. İnşallah bu zorlu sureci tum insanlık olarak, Turk milleti olarak en kısa zamanda en az kayıpla atlatmayı temenni ediyorum. Başta Cemil hocamız olmak uzere tum sağlık calışanlarımıza millet olarak şukranlarımı ifade etmek istiyorum."
Yarın Kadıkoy'de oynanacak Fenerbahce-Beşiktaş macı icin iki takıma da başarılar dileyen Kasapoğlu, "Centilmence, dostca ve rekabetin en guzel seviyede olduğu bir mac diliyorum." dedi.
Bakan Kasapoğlu, turnuvayı takip eden Cemil Taşcıoğlu'nun eşi Didem Taşcıoğluna da cicek ve plaket verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mucahit Huseyin Eroğul