İSTİKLAL Caddesi'nde, maske takmadığı icin ceza yazılmak istenen kadın polise zor anlar yaşattı. Kimliğini vermemek icin uzun sure direnen kadın, sac rengi nedeniyle durdurulduğunu iddia ederek polise, "Orada renkli saclı, guzel gorunur kamerada diye insan secme. Kac saniye gordun ya, 2 saniye gormuşsundur en fazla. Kameraları getirip şov yapıyorsun" dedi. Koronavirus salgının onlenmesine yonelik alınan tedbirler kapsamında İstiklal Caddesi'nde maske ve sigara denetimi yapıldı. Polisin yaptığı denetimlerde, maske takmayan ve sigara icenlere idari para cezası uygulandı. Maske takmalarına rağmen burunlarını kapatmayan vatandaş ve turistler ise polis tarafından uyarıldı. İstiklal Caddesi'nde, insan yoğunluğunun bulunduğu caddelerde sigara icilmesini yasaklayan genelgeye coğunlukla uyulduğu gozlenirken, bufe, lokanta ve restoranlardan aldıkları yiyecekleri yemek yemek icin maskelerini cıkarmaları dikkat cekti.
POLİSE ZORLUK CIKARDI
Maskesini cenesine indirmiş halde yuruyen bir kadın, kendisini durdurarak ceza yazmak isteyen polislere zorlu anlar yaşattı. Polislerin kendine doğru geldiğini goren kadın, maskesini taktıktan sonra bir telefon mağazasına girdi. Arkasından mağazaya giren bir polisin maske takmadığı icin kendisine ceza yazılacağını soylemesinin ardından dışarı cıkan kadın, maske takmadığının ispatlanmasını istedi. Polisin kimlik istemesine rağmen kimliğini vermemek icin uzaklaşmaya calışan kadın maskeyle yuruduğunu iddia ederek "Metrodan cıktım, bir nefes aldım, kapattım. Bu kadar basit. Kameraları getirip şov yapıyorsun. 'Başlarım senin şovuna'. Ne yapacaksın kimliğimi? Bana boyle davranamazsın, kac saat gordun beni maskesiz. Maskesiz dolaşsam anlarım. Sen beni gorduğunde suratımda maske vardı. Maskesiz olduğumu ispatla o zaman. Beni maskesiz gormedin sen, ceza yazamazsın. Maskesiz dolaştığımı ispatlayın" diye konuştu. KAMERALARA GUZEL GORUNUR DİYE İNSAN SECMEPolisin kendisini maskesi olmasına rağmen ozellikle durdurduğunu savunan kadın "Kameraları almış şov yapıyorlar. Orada renkli saclı, guzel gorunur kamerada diye insan secme. Kac saniye gordun ya, 2 saniye gormuşsundur en fazla" dedi. Yaklaşık 15 dakika boyunca kimlik vermemek icin direnen kadın, ekip otosunun geldiğini gorunce, polis merkezine gitmemek icin kimliğini verdi. Maske takmadığı icin idari para cezası uygulanan kadın daha sonra yoluna devam etti.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiVaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyorMASKESİZ DOLAŞMASI GUVENLİK KAMERASINDAKadının maskesiz olarak caddede yuruduğu anlar bir iş yerinin guvenlik kamerasına yansıdı. Goruntulerde, kadının maskeyi cenesinin altına indirmiş şekilde yuruduğu, polisi gorunce uzaklaşmaya calıştığı goruluyor.
- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Murat DELİKLİTAŞ