Uzun yıllar Diego Armando Maradona'nın oğlu olduğu ispat etme savaşı veren 19 yaşındaki Santiago Lara, Maradona gomuldukten 24 saat gecemeden, avukatının aracılığı ile aile mahkemesine dilekce verdi ve cesedin cıkarılıp otopsi yapılmasını istedi.
Santiago aile mahkemesine dilekce veren avukat Jose Nunez, katıldığı televizyon programında Maradona'nın cesedinin otopsi icin mezardan cıkarılmasını DNA sonucları acıklanana kadar cesedinin adli morgda kalmasını talep ettiklerini soyledi.
[h=3]TOPLAM 5 COCUĞU BULUNUYOR[/h]Lara 2014 yılından bu yana Maradona'nın oğlu olduğunu ispat etmek icin mucadele veriyor. Lara'nın garson olan annesi, 2006 yılında kendisi 13 yaşındayken karaciğer kanserinden hayatını kaybetti. Maradona'nın resmi olarak beş cocuğu bulunuyor, beş cocuktan ikisinin sonradan kendi cocukları olduğunu kabul etti.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyorAsgari ucret ne kadar olmalı? Meclis'teki partilerden ilk oneri HDP'den geldi"İntihar etti" dediği eşi kurtulunca gercekler ortaya cıktı! Tecavuz edip başından vurmuş Santiago Lara [h=3]"SADECE KİM OLDUĞUMU OĞRENMEK İSTİYORUM"[/h]Santiago Lara katıldığı programda, annenin durumu ağırlaşmadan once avukatlarına kendisinin Maradona'nın cocuğu olduğunu soylediğini belirtti. Lara konuyla ilgili, "Benim icin maddiyat benim icin bir şey ifade etmiyor. Sadece kim olduğumu oğrenmek istiyorum" dedi.