Ağrı'da yaşayan 40 yaşındaki Mehmet Aybay, hasta annesi icin şifa kaynağı olan kırmızı pullu alabalık avına cıktı.
Ağrı merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Kavak koyunde ikamet eden 40 yaşındaki Mehmet Aybay, mide rahatsızlığı bulunan 70 yaşındaki annesi Hatice Aybay icin gece saat 2'de arkadaşı Erdal Kara ile balık avına cıktı. Mide rahatsızlığına iyi geldiğine inandıkları kırmızı pullu alabalığı gunduz yakalamanın zor olduğunu belirten Mehmet Aybay ve arkadaşı Erdal Kara, havanın soğuk olmasına aldırış etmeden gece saat 2'de ava cıktıklarını soylediler.

'Bu balıklar annemin rahatsızlığına cok iyi geliyor'
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorVaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyorAsgari ucret ne kadar olmalı? Meclis'teki partilerden ilk oneri HDP'den geldi3 yıl once bu balıkların mide rahatsızlığına iyi geldiğini oğrendikten sonra her sene bir tanıdığıyla birlikte kırmızı pullu alabalık avına cıktığını dile getiren Mehmet Aybay, "Annemin mide rahatsızlığı var. 3 yıldır annem bu şekilde hasta. Ben de kırmızı pullu alabalığın mide rahatsızlığına iyi geldiğini ilk duyduğumda kuzenimle beraber ava gelmiştim. Anneme bu balıktan yedirdikten sonra annemin azda olsa iyileştiğini gordum. Ondan sonra her sene bir akrabamla yada bir arkadaşımla beraber burada kırmızı pullu alabalık avına gelmeye başladım. Bu balıklar annemin rahatsızlığına cok iyi geliyor. Onun icin bu sene de Erdal arkadaşımla beraber geldik. Sağ olsun bu soğuk havaya rağmen annemin iyileşmesi icin o da bana yardıma geldi." dedi.
'Bu balıkları yakalamakta cok zorlanıyoruz'
Hatice teyzeyi cok sevdiği icin soğuk havalara rağmen balık avlamaya geldiğini kaydeden Erdal Kara, "Hatice teyze biz kucukken bizi cok severdi. Ben de kendisini cok sevdiğim icin bu sene Mehmet ile beraber Hatice teyze icin bu balıklardan yakalamaya geldik. Ama bu balıkları yakalamakta cok zorlanıyoruz. Cok hızlı ve agresifler bu balıklar. Havaların soğuk olması da bizi ayrıca zorluyor ama Hatice teyze icin bunu severek yapıyoruz.' ifadelerini kullandı. - AĞRI
Kaynak: İhlas Haber Ajansı