CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu partisinin duzenlediği, 'Adana Esnaf Buluşması'na katıldı. Burada gundeme dair değerlendirmelerde bulunan Kılıcdaroğlu Borsa İstanbul'un yuzde 10'unun Katarlılara satılmasına tepki gosterdi ve hukumeti eleştirdi.
[h=3]OĞRETMENLERLE İLGİLİ ACIKLAMASI TEPKİ CEKMİŞTİ[/h]Kılıcdaroğlu'nun konuşmasında kullandığı cumleler ise yeni bir tartışma ortamı yarattı. Daha once oğretmenler ile ilgili olarak yaptığı "Hala iktidarın peşinde giden oğretmen varsa kimse kusura bakmasın, ben ona oğretmen demem. Oğretmen, iradesini pazarlayan kişi değildir" şeklinde acıklama sonrası tepki goren Kılıcdaroğlu, AK Parti'ye verilen her oyun haram olduğunu savundu.

[h=3]"İHALE YAPMADILAR, NİYE YAPMADILAR?"[/h]Turkiye'nin icinde bulunduğu durumu "Kotu" olarak değerlendiren CHP lideri, "Her şeyi sattık, en sonunda İstanbul Borsası'nın da yuzde 10'unu sattık. Şu soruyu sormamız lazım, Borsa İstanbul'un yuzde 10'unu Katarlılara sattık. Kaca sattık? Bilen var mı? Bilmiyorsunuz, ben de bilmiyorum. 600 milletvekili de bilmiyor. Şu soruyu sormanız lazım, ihale yaptınız mı? Belki başka ulke gelip diyecekti ki ben şu kadar veriyorum. İhale yapmadılar, niye yapmadılar?" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Fotoğraf bugun Turkiye'de cekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyorUcakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ucrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdiVaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyor[h=3]"HER OY HARAM OYDUR"[/h]Acıklamalarına devam eden Kılıcdaroğlu, "Siz bu soruyu sormazsanız, bu sorunun cevabını almazsanız, bu sorunun cevabını vermeyen siyasi organa oy veremezsiniz. Her oy haram oydur. Her birinizin, tek tek fakir fukaraya sahip cıkmanız lazım. Eğer bu ulkede 83 milyon beraber yaşıyorsak ve o şirketlerin tamamı bizim vergilerimizle kurulmuşsa, bu sorunun cevabını vermek zorundasınız" ifadelerini kullandı.