Okmeydanı'nda hafriyat kamyonu otomobilin uzerine devrildi
Feci kazayı şans eseri yara almadan atlattı

İSTANBUL - Okmeydanı'nda surucusunun kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu seyir halindeki otomobilin uzerine devrildi. Aracı uzerine kamyon devrilen surucu kazayı şans eseri yara almadan atlattı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyor"İntihar etti" dediği eşi kurtulunca gercekler ortaya cıktı! Tecavuz edip başından vurmuşBasından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem olduKaza, Piyalepaşa-TEM Bağlantı Yolu Okmeydanı mevkinde saat 12.15 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere gore 34BJ9030 plakalı hafriyat kamyonu surucusu Fatih Yeşilyurt(25), Okmeydanı Kavşağı'ndan bağlantı yoluna donmek isterken kontrolunu kaybetti. Kamyon surucusu Yeşilyurt, onunde bulunan 34FN6594 plakalı otomobile carparak uzerine devrildi.
"Burnu bile kanamadı"
Kazadan otomobil surucusu Sefa Şahin şans eseri burnu bile kanamadan cıktı. Kaza sonucu olen veya yaralanan olmazken kamyon ve otomobil kullanılamaz hale geldi. Kamyondan dokulen hafriyatlar karşı şeritte bulunan başka bir otomobilin camını kırdı. Kaza nedeniyle bağlantı yolu uzerinde yoğun trafik oluştu. Polis ve itfaiye ekiplerinin calışmasıyla kazaya karışan araclar olay yerinden Aracların kaldırılması ile trafik tekrar normale donerken polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
"Hızlı olsaydım bunlar başıma gelmeyecekti"
Hızlı olsa kazadan kurtulabileceğini dile getiren karşı şeritteki otomobil surucusu Cengiz Ece, " Normal seyir halindeydim, buraya 20 metre kala kamyonun devrildiği halini gordum ama yapacak bir şey yoktu. Mecbur gecmek zorunda kaldım. Duramazdım da. Cok da hızlı değildim ama belki de hızlı olsaydım bunlar başıma gelmeyecekti, kurtarmış olacaktım. En son gorduğum de molozların tellerin uzerinden yolun bu tarafa gectiğini gordum. Butun Molozlar, taşlar arabanın camın icerisinden girdi. Ben arabada tektim, arka camlar kırıldı hep. Ben de herhangi bir yaralanma bir şey yok " diye konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı