Piraziz Kaymakamlığınca hayata gecirilen "Yeter ki Sen Oğrenmek İste" projesi kapsamında ihtiyac sahibi oğrencilere 130 tablet bilgisayar dağıtıldı.
Piraziz Kaymakamlığından yapılan acıklamada, ilcede eğitim goren ve yeni tip koronavirus (Kovid-19) salgını surecinde uzaktan eğitime erişim noktasında sıkıntı yaşayan oğrencilere Piraziz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ilk etapta 80 tablet bilgisayarın dağıtıldığı belirtildi.
Acıklamada, projeye destek veren Semra Enver Yucel Vakfının katkılarıyla 50 tablet bilgisayarın daha oğrencilere ulaştırıldığı ifade edildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyor"İntihar etti" dediği eşi kurtulunca gercekler ortaya cıktı! Tecavuz edip başından vurmuşBasından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem olduKaymakam Furkan Başar, kuresel salgının ilk anından itibaren vatandaşların sağlığını ve guvenliğini koruyacak tedbirlerin devletin tum birimleri tarafından hayata gecirildiğini aktardı.
Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla gece gunduz demeden ihtiyac sahibi herkesin yardımına koştuklarının altını cizen Başar, şunları kaydetti:
"Şimdi de uzaktan eğitim surecinde ceşitli olanaksızlıklar nedeniyle canlı derslere erişemeyen oğrencilere Piraziz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tablet bilgisayar ulaştırdığımız, 'Yeter ki Sen Oğrenmek İste' projesini hayata gecirdik. Projemize buyuk katkı sağlayan değerli hemşehrimiz, eğitimci Enver Yucel'in başkanlığını yaptığı Semra Enver Yucel Vakfı'na teşekkurlerimi sunuyorum. Bu zorlu surecte maske, mesafe ve hijyen kuralları ile mucadelemize devam ederken her bir oğrencimizin sorunsuz eğitim alması icin calışmalarımızı titizlikle surdureceğiz. Bu başarılı ve anlamlı projede emeği gecenleri tebrik ediyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Gultekin Yetgin