ANKARA'nın Yenimahalle ilcesinde alışveriş merkezlerinde koronavirus onlemlerine yonelik denetim gercekleştirildi.
Yenimahalle'de gercekleştirilen koronavirus tedbirleri denetimine Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, polis ve zabıta ekipleri katıldı. Ekipler, alışveriş merkezleri icindeki yeme icme alanları ve mağazaları kontrol ederek, vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarıda bulundu. Yenimahalle Kaykamamı Dural, İcişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında, yeni bir denetim programı uygulandığını ve bu kapsamda tum ekiplerin sahada olduğunu kaydetti. Yenimahalle'deki vatandaşların genel olarak kurallara uyduğunu ifade eden Dural, "İşletmelerimiz ve esnafımızın da bu konudaki hassasiyeti işimizi kolaylaştırıyor. Zor bir mucadelenin icerisindeyiz. Toplumun her ferdinin bir şekilde olumsuz etkilendiği zor bir surec. Butun vatandaşlarımızdan hassasiyet istirham ediyoruz. Ozellikle vatandaşlarımızdan bu surecte kamusal alanda olduğu gibi ozel alanda da kurallara uymalarını, oncelikle kendilerinin ve sevdiklerinin sağlığı icin olabildiğince ev, akraba, hasta ziyaretleri gercekleştirmeden, sevdiklerine telefonla ulaşmalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vaka sayısının patladığı kentte hastanelerin otoparkları yoğun bakıma donuşturuluyor"İntihar etti" dediği eşi kurtulunca gercekler ortaya cıktı! Tecavuz edip başından vurmuşBasından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem oldu
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / uhammet BAYRAM