ISPARTA'da temaslı olduğu icin karantinaya alınan bir vatandaş, filyasyon ekiplerinin denetiminde evde bulunamadı. Ekiplerin cep telefonuyla ulaştığı vatandaş, "Markete gittim. Gidecek başka kimsem yok. İdare ediverin" diye cevap verdi.
Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gurdal, filyasyon denetim ekipleriyle mahallede karantinada olanları kontrole cıktı. Denetimde, temaslı olduğu icin 17 Kasım'da 14 gunluk karantinaya alınan ve evinde kendini izole etmesi gereken adı acıklanmayan 34 yaşındaki erkek hastanın evde olmadığı belirlendi. Muhtar Recep Gurdal'ın cep telefonuyla aradığı hasta, "Markete gittim. Gidecek başka kimsem yok. İdare ediverin" dedi. Hastanın kalan karantina surecini tamamlaması icin hakkında işlem başlattı.Olayı sosyal medyadan duyuran muhtar Gurdal, "Filyasyon denetim gorevlisi olarak bugun yine sahada idik. Toplumun ve coğunluğun sağlığını riske sokan 1. derece yakınım dahi olsa gorev yapmama engel olamaz" dedi.

[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Basından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem olduBilim Kurulu uyesi gun verip uyardı: Daha sert tedbirler hızlıca devreye sokulabilirGenc kızları tuzağa duşuren izdivacın damat adayı, son işinde kıskıvrak yakalandı
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ali CEVİKBAŞ