Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, korona virus ile mucadelede alınan tedbirlere uymaları yonunde vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.
Ataturk Mahallesi'nde gezi ve incelemelerde bulunan Canpolat, işyerlerini ziyaret ederek, esnafla goruştu. Esnafın talep ve onerini dinleyen Canpolat, yuruttukleri projeler ve hizmetlere ilişkin bilgiler verdi.

Kuresel bir sorun olan korona virus ile mucadelede tedbirlere uyulması noktasında da esnaf ve mahalle sakinlerine uyarılarda bulunan Canpolat, pandemi sureci boyunca mahallelerde yıkama ve dezenfekte calışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, "Tum dunya ve ulkemiz zor bir surecten geciyor. Bizlerde Haliliye Belediyesi olarak gece gunduz demeden calışmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki, kısa sure icerisinde alınan tedbirlerle eski gunlere doneceğiz. Ben vatandaşlarımızdan rica ediyorum; tedbiri elden bırakmayın" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Basından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem olduBilim Kurulu uyesi gun verip uyardı: Daha sert tedbirler hızlıca devreye sokulabilirGenc kızları tuzağa duşuren izdivacın damat adayı, son işinde kıskıvrak yakalandıKaynak: İhlas Haber Ajansı