ANKARA'da oturan Burcu Usanmaz (20), koronavirusten hayatını kaybetti. Burcu'nun amcası Yunus Usanmaz, "Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Burcu'nun bilinen hicbir hastalığı yoktu" dedi.
Ankara'da ozel bir firmada calışan Burcu Usanmaz, yaklaşık 20 gun once grip belirtileri ile hastaneye başvurdu. Usanmaz'a hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif cıktı. Evinde ilac tedavisi goren Usanmaz, 1 hafta once durumunun ağırlaşması uzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede 6 gun tedavi goren Usanmaz, doktorların mudahalesine rağmen hayatını kaybetti. Usanmaz'ın cenazesi, dun Ankara'da toprağa verildi.
'BİLİNEN HİCBİR HASTALIĞI YOKTU'Genc kızın olumu, ailesi, yakınları ve arkadaşlarını uzuntuye boğdu. Amca Yunus Usanmaz, Burcu'nun bilinen bir hastalığının olmadığını belirterek, "Yaklaşık 20 gun once rahatsızlandı. Gripten şuphelendik. Belirtilerin uzerine hastaneye gidip koronavirus testi yaptırdık, pozitif cıktı. Test pozitif cıktığı halde, hastane yetkilileri Burcu'yu evine gonderdi. Aradan zaman gecti durumu biraz ağırlaştı; bu sefer ambulans ile hastaneye tekrar gittik. Yaklaşık 6 gun hastanede yattı. Burcu'nun bilinen hicbir hastalığı yoktu. Bunyesi biraz zayıftı, o kadar" diye konuştu.'KİMSE 'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMESİN'Yunus Usanmaz, Burcu'nun virusu nereden kaptığını bilmediklerini anlatarak, "Biz de ailesi olarak koronavirus testi yaptırdık, hepimizin test sonucu negatif cıktı. Burcu dışarıdan mı, marketten mi veya alışveriş merkezinden mi virusu kaptı bilmiyoruz. Burcu'nun bunyesi biraz zayıftı. Sağlık gorevlilerinin verdiği ilacları kullandı. Herkese aynı ilac mı veriliyor, herkesin bunyesi birbiriyle aynı değil. Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Bizim cocuğumuz 20 yaşındaydı. Her insanın bunyesi bir değil. Kafamız karmakarışık. Allah kimsenin başına vermesin. Annesinin ve babasının durumu cok kotu" diye konuştu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Basından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem olduBilim Kurulu uyesi gun verip uyardı: Daha sert tedbirler hızlıca devreye sokulabilirGenc kızları tuzağa duşuren izdivacın damat adayı, son işinde kıskıvrak yakalandıKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Gizem KARADAĞ