Evlat nobetini surduren anne teror milislerinin en ağır ceza almasını istiyor
DİYARBAKIR - HDP Diyarbakır İl Başkanlığı onunde oturma eylemi yapan ailelerin 453 gundur hikayeleri yurek burkmaya devam ediyor. Cocuğu dağa kacırılan acılı annelerden Esmer Koc, PKK ve HDP milislerinin en ağır ceza alması gerektiğini soyledi.

Cocuklarının teror orgutu PKK mensupları tarafından dağa kacırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası onunde 3 Eylul 2019'dan beri oturma eylemi yapan ailelerin evlat nobeti 453 gundur devam ediyor. Hakkari'nin Şemdinli ilcesinde 2013'te dağa kacırılan kızı Zubeyde Koc icin eylemde yer alan Esmer Koc, PKK ve HDP'nin milislerinin en ağır ceza almasını istediğini soyledi. Koc, "Her yerde kızımı arayıp sormuşum fakat kızımı bulamadım. Oldu mu kaldı mı bilmiyorum, bende onlardan şikayetci oldum. 4 kişi hapiste, Cumhurbaşkanımız, İcişleri Bakanımız ve Adalet Bakanımızdan isteğim mahkeme suruyor en ağır ceza neyse onlara versinler. PKK ve HDP'nin milislerini iceriye aldırtmak istiyorum. Yeter artık fakir fukaranın cocuğunu dağa gonderiyorlar, PKK'ya satıyorlar. Kızım gel seni kandırıp goturduler, seni sattılar orası senin yerin değil. Her yerde devletimiz, asker ve polisimiz var o zalimlerin elinden kac devletimize teslim ol. Devlet, bayrak, askerler bizimdir, gel teslim ol" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Basından kacmışlardı! Kendisinden 25 yaş kucuk unluyle yaşadığı ilişki yeniden gundem olduBilim Kurulu uyesi gun verip uyardı: Daha sert tedbirler hızlıca devreye sokulabilirGenc kızları tuzağa duşuren izdivacın damat adayı, son işinde kıskıvrak yakalandıKaynak: İhlas Haber Ajansı / RIDVAN KILIC