Şanlıurfa Buyukşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumları tamamlandı. Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan'ın başkanlığında yapılan ve 20 gun devam eden butce goruşmelerinde 13 ilce, Buyukşehir ve ŞUSKİ'nin 2021 yılı butceleri onaylandı.
Buyukşehir Belediye Meclisi'nin kasım ayı icerisinde iki haftadan bu yana devam eden ve ilce belediyelerinin 2021 yılı gelir-gider butce goruşmelerinin de ele alındığı Buyukşehir Belediyesi butce goruşmeleri tamamlandı.

Buyukşehir Belediyesi yonetimi ve daire başkanlarının da bulunduğu goruşmelerin ardından 2021 yılı butce teklifi meclisin onayına sunuldu. İlk olarak 13 ilce belediyesinin butce goruşmeleri meclis tarafından değerlendirilerek onaylanırken son iki oturum ise, Buyukşehir Belediyesi ve ŞUSKİ Genel Mudurluğunun butce goruşmelerine ayrıldı. Meclis uyelerine sunulan 2021 yılı butceleri buyuk coğunlukla kabul edilerek onaylandı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Dun gece iki kez Putin'i aradı! Savaşı kaybeden Paşinyan'ı şimdi de altın korkusu sardıGenc kızları tuzağa duşuren izdivacın damat adayı, son işinde kıskıvrak yakalandıAdeta kumdan kalelerde yaşıyorlar! Buyuk fay hattı uzerinde bulunan il icin deprem uyarısıButce goruşmelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Buyukşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, "20 gundur suren meclis toplantılarımızın bugun son gunu idi. Şehrimizle ilgili cok onemli kararlar alındı, ama en onemli kararlarımız 13 ilcemiz, Buyukşehir Belediyemiz ve ŞUSKİ Genel Mudurluğumuzun performans ve butce goruşmeleri idi. Bugun sonuc itibari ile gecen hafta 13 ilcemizin butceleri onaylanmıştı, dun Buyukşehir Belediyemizin butcesi oy birliği ile kabul edildi, bugun ŞUSKİ Genel Mudurluğumuzun de butcesi kabul edildi. 20 Gun boyunca bu calışmalara katkı sunan en onemli gorevi ifa eden Plan Butce Komisyon Başkanımız ve uyelerine cok teşekkur ediyorum, meclis calışmalarına katkı sunan butun meclis uyesi arkadaşlarıma da teşekkur ediyorum. 2021 Yılı gelir-gider butcelerinin gerek ilcelerimize, ŞUSKİ Genel Mudurluğumuze ve Buyukşehir Belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı