MANİSA'nın Alaşehir ilcesinde temizlik işcileri, parkta yerde buldukları icinde bir miktar para ve kimlik kartlarının bulunduğu cuzdanı, sahibine ulaştırdı.
Alaşehir Belediyesi temizlik işcileri Ramazan Tarım (43), Murat Uzun (45) ve Seyfi Karataş (42), Cumhuriyet Parkı mevkisinde rutin temizlik işlerini yaparlarken, yerde cuzdan buldu. İşciler, icinde bir miktar para ve kimlik kartları bulunan cuzdanı muhafaza altına aldı. Temizlik işcileri, sosyal medya uzerinden cuzdan sahibi Kasım Evren Gul'e ulaşarak teslim etti.
Durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Ahmet Okuzcuoğlu, temizlik işcilerini ve cuzdan sahibini makamında misafir etti. Başkan Okuzcuoğlu, "Cuzdanı sahibine iletmişler. Ben kendilerine hassas davranışlarından dolayı teşekkur ediyorum. Kendilerini başarı belgesi ve mutevazi bir odulle odullendirdik. Ben tum personelimden isteğimi buradan tekrar ediyorum. Alaşehir ve Alaşehir halkının huzurlu yaşaması icin elimizden geleni yapacağız. ve bunları madden ve manen destekleyeceğiz. Onlar kişisel eşyalarını caddede unutabilirler gorevimiz onları sahipleriyle buluşturmak olacaktır" dedi.Temizlik işcisi Murat Uzun, "Rutin temizlik yaparken, bir cuzdan bulduk. Başkanımız Ahmet Okuzcuoğlu her zaman harama el uzatmamamızı dilerdi. Biz de cuzdanı sahibini bularak verdik" dedi. Cuzdan sahibi Kasım Evren Gul ise, "Ben her akşam buraya gelerek sokak hayvanlarına yiyecek bırakırım. Cuzdanımı duşurmuşum farkında değilim. Bana ulaştılar. İcinde belli bir miktar param vardı. Kredi taksitimi odeyecektim. Onların sayesinde cuzdanım elime gecti. Allah razı olsun" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Dun gece iki kez Putin'i aradı! Savaşı kaybeden Paşinyan'ı şimdi de altın korkusu sardıGenc kızları tuzağa duşuren izdivacın damat adayı, son işinde kıskıvrak yakalandıTartışma buyuyor! CHP, Erdoğan'ın İmamoğlu'ndan ozur dilemesini istedi
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Nurettin DOĞAN