KOCAELİ Emniyet Mudurluğu kadına şiddetle mucadele kapsamında kullanılmaya başlayan KADES uygulaması icin tanıtım filmi cektirdi. Filmde tum oyuncular gonullu olarak yer aldı.
İcişleri Bakanlığı kadına yonelik şiddetle mucadele kapsamında KADES uygulamasını hayata gecirdi. Kocaeli Emniyet Mudurluğu, KADES uygulamasının tum kadınlara ulaştırılması icin tanıtım filmi cektirdi. Yeliz Yavuz Ergun yapımcılığında SEKA Film Platosunda cekilen tanıtım filmine Alperen İbrahimoğlu yonetmelik yaparken, goruntu yonetmeliğini ise Kemal Aslan ustlendi. Tanıtım filminde 20 kişilik ekip ve yapım ekibi gonullu olarak yer aldı. Oyuncular Gamze Dar ve Gokhan Yılmazer'in rol aldığı film kamu spotu olarak yayınlanacak.
?Film oyuncularından Gamze Dar telefonuna yuklediği KADES uygulamasını deneme amaclı kullandı. Gamze Dar, KADES uygulamasında bulunan ihbar butonuna basarak yardım talebinde bulundu. İhbarın ardından yaklaşık 5 dakika icerisinde gelen polislere teşekkur eden Gamze Dar, "Uygulamadan ihbarda bulunduktan sonra ekipler geldi. Bu uygulama calışıyor. Allah korusun, şiddetin ne zaman ve ne şekilde geleceğini bilemeyiz" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması saat kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduOnca uyarı, onca tedbir hepsi boşa! Gecenin bir yarısı bu şekilde basıldılar
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Selda Hatun TAN