Tekirdağ Su ve Kanalizayon İdaresi (TESKİ) tarafından titizlikle yurutulen calışmalar sonucunda Suleymanpaşa ilcesine bağlı Naip Mahallesi'nde yaşanan su sorunu kalıcı olarak cozume kavuşturuldu.
Tekirdağ'ın Suleymanpaşa İlcesine bağlı Naip Mahallesinde yapımı tamamlanan icme suyu hattı duzenlenen torenle hizmete acıldı. İcme Suyu Hattı Acılış Toreninde Tekirdağ Buyukşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Muduru Dr. İbrahim İcoz, Naip Mahalle Muhtarı Ferat Atac ve vatandaşlar yer aldı.
Su sorunu kalıcı olarak cozuldu
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Yakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduOnca uyarı, onca tedbir hepsi boşa! Gecenin bir yarısı bu şekilde basıldılarSokağa cıkma kısıtlaması saat kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıTESKİ ekipleri tarafından 25 Eylul 2020 tarihinde başlatılan projenin calışmaları, 45 gun gibi kısa surede tamamlanarak mahalledeki su sorununu cozulmuş oldu. Proje kapsamında, ulaşım guzergahlarından, tarım arazilerinden ve sit alanı yakınından geciş izinleri de alınarak 3 bin 175 metre uzunluğunda ve 160 milimetre capında HDPE hat borusunun imalatı tamamlandı. Ekipler ayrıca Naip Mahallesi'nde icme suyu paket arıtma tesisini de vatandaşların hizmetine sundu.
Torende konuşan TESKİ Genel Muduru Dr. İbrahim İcoz icme suyu hattı ve paket arıtma tesisi hakkında teknik bilgiler verdi.
"Vatandaşlarımıza Hayırlı Olmasını Diliyorum"
Torende konuşmasını yapmak uzere kursuye davet edilen Tekirdağ Buyukşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Naip, sebze ve meyve yetiştiriciliği olarak Tekirdağ'ın onemli bir mahallesi. Bu nedenle yatırım planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İlk olarak da su sorununu ele aldık. Naip'in su sorunu ortaya cıktığında hemen harekete gectik. TESKİ Genel Muduru İbrahim İcoz de işi titizlikte yuruttu. Yakın zamanda Naip Mahallesi ve Kumbağ'ın kanalizasyonunu Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ne bağlayacağız. Ben acılışını yaptığımız icme suyu hattının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı