ANTALYA'da yaşayan Canan Sarar (36), 21 yıl once vahşice oldurulen ağabeyi Kenan Sarar (25) ile arkadaşı Ercan Acar'ın (25) katil ya da katillerinin hala bulunamadığını soyledi. Elde edilen bilgi ve belgelerden katil ya da katillerin izini suren Sarar, "Artık katillerin bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Antalya'da beyaz eşya işi yapan Kenan Sarar, 27 Aralık 1999 gunu, 'Beyaz eşya var, gelin alın' denilen telefon uzerine evden cıktı. Sarar, nakliyecilik yapan arkadaşı Ercan Acar ile kendisine verilen adrese gitti. Ancak ikiliden bir daha haber alınamadı. Sarar ve Acar aileleri, polise kayıp başvurusunda başvurdu.

Kenan Sarar ve Ercan Acar'ın kaybolduktan yaklaşık 3 ay sonra, Burdur'un Yeşilova ilcesinde battaniyeye sarılı, toprağa gomulu cansız bedenleri bulundu. Vucudunda işkence izleri, başında delik olan Sarar'ın cesedini ailesi teşhis etti. Olayla ilgili bircok kişinin ifadesine başvuruldu. Cesetler bulunduktan 3 yıl sonra şupheli olarak yakalanıp, tutuklanan S.A., 3 ay tutuklu kaldıktan sonra delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.FAİL YA DA FAİLLER 21 YILDIR BULUNAMADICifte cinayetin uzerindeki sır perdesi aradan gecen 21 yıla rağmen aralanamadı. Oldurulen Kenan Sarar'ın kardeşi Canan Sarar ise kati ya da katilleri bulmak icin iz suruyor.Sarar, bugune kadar gorulen davalara ait tum dosyaları topladı. Ağabeyinin fotoğraflarını gorduğunde buyuk acı yaşadığını soyleyen Canan Sarar, "Ağabeyim olay gunu gelen telefon uzerine Ercan Acar ile birlikte gitti ve bir daha haber alamadık. Uc ay sonra cesetleri Burdur'da bulundu. Annemler gidip, teşhis etti. Bulunduğunda vucudunda işkence izleri vardı. Alnında delici bir aletle delik acılmıştı, boynunda boğuşma ve vucudunda darp izleri vardı. Yuzunun bir kısmı da tamamen yoktu. Olaydan uc yıl sonra S.A. yakalanıp tutuklandı. Ancak 3 ay sonra delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. O gunden sonra bizim bazı girişimlerimiz oldu. Kıyafetleri kriminal incelemeye gitti. Bazı DNA ornekleri bulunmuş ancak hala bir sonuc cıkmadı" diye konuştu.Ağabeyinin katilinin 21 yıldır bulunamadığını ifade eden Sarar, "Ağabeyimin oldurulmesinden sonra cok zor gunler gecirdik. Annem ve babam hala acı icerisindeler. Bu olayın bir an once aydınlanmasını istiyoruz. O zaman bize katillerin bulunamayacağını soylemişlerdi. Ben buna asla inanmıyorum. Bu katillerin elini kolunu sallayarak gezebileceklerine inanmıyorum. Ağabeyime karşı acı ve ozlem hissediyorum. Katillerinin bir an once bulunup yargı onune cıkarılmasını istiyorum. Ben tum yetkililerden 21 yıldır bulunamayan ağabeyimin katilinin bulunması icin yardım istiyorum" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması saat kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduVaka sayısı rekor kırıyor! Bilim Kurulu uyesi, hastanelerle ilgili acı gerceği anlattı
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Semih ERSOZLER