Kutahya'nın Altıntaş ilcesinde Dumlupınar, Aslanapa ve Altıntaş itfaiye ekiplerine bir hafta suren eğitim verildiği bildirildi.
Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı acıklamada, "Kutahya Valimiz Ali Celik'in talimatları ile, Altıntaş, Aslanapa ve Dumlupınar belediyelerimizin itfaiye ekiplerine ve Altıntaş Orman İşletme Mudurluğu yangın ekiplerine, (DPU) Dumlupınar Universitesi Oğretim Gorevlisi Bulent Buldu tarafından Altıntaş ilcemizde Bir hafta eğitim verildi. Hafta boyunca ceşitli tatbikatlar yaptırılarak bilgileri tazelendi. Verilen eğitimin İtfaiyecilerimiz
ve yangın ekiplerimiz icin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu eğitimin gercekleşmesinde Başta Sayın Valimiz olmak uzere emeği gecen herkese teşekkur ediyoruz" dedi. - KUTAHYA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması saat kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduOldu diye morga konan kişi, atardamarı kesilince cığlık atarak hayata donduKaynak: İhlas Haber Ajansı