ADANASPOR Taraftar Derneği Başkanı Refik Gul'un kanser hastası kızı 8 yaşındaki Duru Balım, hayatını kaybetti. 3 yıl once eşi Belkıs Gul'u bobrek kanseri tedavisi gorurken kaybeden Gul, sosyal medya hesabından Sen cennete uctun ama kokun sinmiş yatağıma, odama... Derin derin soludum ama doyamadım sana kuzum..." notuyla yaptığı paylaşım, yurekleri dağladı.
2017'de bobrek kanserinden eşi Belkıs Gul'u kaybeden Adanaspor Taraftar Derneği Başkanı Refik Gul, 2018 yılında hastaneye goturduğu kızı Duru Balım'ın da kanser hastası olduğunu oğrendi. Duru Balım'ın beyninde 'rabdomiyosarkom' isimli kotu huylu bir tumor olduğu belirlendi. İki yıldır tedavi goren Duru Balım, dun hayatını kaybetti. Eşinin ardından kızını da kaybetmenin acısını yaşan Gul, acı haberi sosyal medya uzerinden "Prensesimi, kızımı, Balım'ı melek olarak annesinin yanına uğurladım. Kurban olduğum kızım... Rabbim yardımcın olsun, annene selam soyle" paylaşımıyla duyurdu. Yurekleri dağlayan bu paylaşımın ardından binlerce kişi, yorumlara başsağlığı mesajları yazdı. Gul, daha sonra sosyal medya uzerinden "Sen cennete uctun ama kokun sinmiş yatağıma, odama... Derin derin soludum ama doyamadım sana kuzum..." notuyla yaptığı paylaşımla acısını kelimelere doktu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması saat kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduVaka sayısı rekor kırıyor! Bilim Kurulu uyesi, hastanelerle ilgili acı gerceği anlattıKucuk kızın cenazesi bugun oğle namazının ardından Kabasakal Mezarlığı'nda annesinin yanında son yolculuğuna uğurlanacağı oğrenildi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı