Sosyal medyaya yuklediği videolar ile une kavuşan Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş, Sivaslıdır. Yaptığı şarkılar, soylemler ve ozel hayatı ile gundemden duşmuyor. Peki, Reynmen kimdir? Reynmen kac yaşında? Reynmen Az Sevdim Şarkı sozleri neler?
[h=3]REYNMEN AZ SEVDİM ŞARKI SOZLERİ[/h]Seni duşunup yazmaktan kendi kuyumu kazmaktan başka carem yok başka carem yok,
Bu sokaklar deli divane aşık bekcisi seni goren halen yok halen yok
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vaka sayısı rekor kırıyor! Bilim Kurulu uyesi, hastanelerle ilgili acı gerceği anlattıUnlu şarkıcı, Ankara Anlaşması'yla Londra'ya yerleştiHafta sonu sokağa cıkma kısıtlaması kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıOtur gonul soframda gel gitme yok sana musade cok az sevdim tadını alamadım
Hatır gonul koydum yollarına sen tek ben bi care cok az sevdim tadını alamadım
Soz Muzik: Ahiyan
Duzenleme: Ozkan Meydan Alican Ozbuğutu
Mix Mastering: Dijital Meydan
Animasyon: SARU
Yaylı: İstanbul Strings
Bağlama: Mesut Cakır
[h=3]REYNMEN KİMDİR?[/h]Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, ilkoğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlkoğretim Okuluna nakil olmuş ve ilkoğretimi orada tamamlamıştır. Aktaş yayımladığı bir videosunda kendisini Kurt kokenli olarak tanımlamıştır. Daha sonra Bahceşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endustri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesine geciş yapmış son olarak oradan da ayrılarak acıkoğretimden liseyi tamamlamıştır. Aktaş, gunumuzde Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Aktaş, Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında cekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en cok takip edilen isimleri arasında yer aldı.2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Turkiye capında buyuk yankı uyandırdı. Daha sonra 2019 yazında "Ela" adlı muzik videosu ile Turkiye'nin en cok izlenen videoları arasına girdi.Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul ismini verdiği muzik şirketini kurdu. Son EP'si RnBesk'i de bu şirket uzerinden yayımladı. EP'deki parcalardan "Hevesim Yok", "Yoksun Başımda", "Radyoda Neşet" ve "Dolunay" klipsiz olarak, "Leila" adlı parcasını ise video klipli olarak cıkarttı. Houze Istanbul bunyesinde henuz Yusuf Aktaş'ın kurumsal iletişimini sağlayan asistanı Burak Koşar ve şirketin muzik direktorluğunu yapan Oğulcan Nihat bulunuyor. Şirketin merkez ofisi ise İstanbul'da bulunmaktadır.