Sobayı benzinle yakmak isterken yangın cıktı... Panikleyen coban evden kactı
İşe aldıkları coban sobayı benzinle yakmak isterken yangın cıkarttı

KARABUK - Karabuk'un Safranbolu ilcesinde bir coban sobayı benzinle yakmak isterken yangın cıktı. Yangın sonrası paniğe kapılan coban evden kactı. Kısa surede olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını buyumeden kontrol altına aldı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Dunyanın umut bağladığı korona aşısından kotu haber! Eleştiriler uzerine harekete gecildiHafta sonu sokağa cıkma kısıtlaması kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıSavaş cıkaracak sozler! Netanyahu'dan Orta Doğu'yu sarsan suikastle ilgili bomba itirafEdinilen bilgiye gore olay, Akcasu Mahallesi'nde meydana geldi. Kezban Akdemir isimli kadına ait iki katlı evin catı katında kalan coban sobayı benzin dokerek yakmaya calıştı. Bir anda parlayan alevlerin evde bulunan yorgana sıcraması sonucu yangın cıktı. Durumu ev sahibine bildiren coban panikleyerek evden kactı. İhbar uzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yangını buyumeden kontrol altına alarak sondurdu. Yangın nedeniyle evde maddi hasar oluştu.
Ev sahibi Kezban Akdemir yangının hayvanlarına bakmak icin tuttukları cobanın kaldığı katta meydana geldiğini soyledi.
Akdemir, "Yeni getirilen cobana gel inekleri sağalım dedim, gelmedi. Sobayı yakmış. Benzinle yakmış sobayı. Soba parlayınca yorgan tutuşmuş. Yorganı pencereden atmış. Ev yanıyor diye beni cağırdı. Ben geldim iceriye daldım ama dumandan girilmiyordu. İtfaiyeye haber verdik" diye konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı