Bu yıl dorduncusu duzenlenen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi, 7 Aralık Pazartesi 2020 tarihinde Hilton Hotel Bomonti & Conference Center'de yapılacak. Sektorun oncu isimlerinin katılacağı panelde Kığılı Giyim Ceo'su Hilal Suerdem, Ahbib Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Arslan, Jolly Tur Yonetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Kırbıyık Holding Yonetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık konuşmacı olarak yer alacak.
[h=3]SALGININ ETKİLERİ KONUŞULACAK[/h]Pandemi koşullarına gore organize edilen 4.Turkiye Altın Marka Odulleri'nin hemen oncesinde bu dev isimler yaklaşık yarım saatlik bir panelde tum dunyayı etkileyen salgın surecinin sektorlerine etkileri başta olmak uzere bircok konuya değinecek.
Sunuculuğunu ve moderatorluğunu Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu yapacağı 7 Aralık Pazartesi gunu Hilton Bomonti Hotel & Conference Center'da duzenlenecek odul toreni, Beyaz TV'den canlı olarak yayınlanacak.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Dunyanın umut bağladığı korona aşısından kotu haber! Eleştiriler uzerine harekete gecildiHafta sonu sokağa cıkma kısıtlaması kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıSavaş cıkaracak sozler! Netanyahu'dan Orta Doğu'yu sarsan suikastle ilgili bomba itiraf