Karabuk'un Safranbolu ilcesinde benzinle tutuşturulmaya calışılan sobanın parlaması sonucu cıkan yangın, itfaiye ekiplerince sonduruldu.
Alınan bilgiye gore, Akcasu Mahallesi'ndeki 2 katlı binanın ust katında yaşayan coban, tutuşturamadığı sobayı benzin dokerek yakmayı denedi.
Sobanın bir anda parlaması sonucu evde yangın cıktı. İhbar uzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Hafta sonu sokağa cıkma kısıtlaması kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıSavaş cıkaracak sozler! Netanyahu'dan Orta Doğu'yu sarsan suikastle ilgili bomba itirafKoronavirus salgınında en korkunc gun! Vaka ve vefat sayısı bir kez daha rekor kırdıEkiplerin mudahalesi sonucu sondurulen yangın evde hasar oluşturdu.
Ev sahibi Kezban Akdemir, gazetecilere, hayvanlarına bakmak icin bugun coban tuttuklarını soyledi.
Cobanın sobayı benzinle yakmaya calıştığını iddia eden Akdemir, "Soba parlayınca yorgan tutuşmuş. Yorganı pencereden atmış. Ev yanıyor diye beni cağırdı. Ben eve geldim fakat dumandan iceri giremedim. İtfaiye cağırdık." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Orhan Kuzu