Camiye girip yardım paralarını calan hırsız kıskıvrak yakalandı
Camide hırsızlık kameralara yansıdı

BURDUR - Burdur'da camiden yardım paralarını calan hırsız polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık yapan zanlının camiye girmesi ve yaradım paralarını almak icin etrafı didik dik etmesi guvenlik kamerasına yansıdı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Koronavirus salgınında en korkunc gun! Vaka ve vefat sayısı bir kez daha rekor kırdıHafta sonu sokağa cıkma kısıtlaması kacta başlıyor? İcişleri Bakanlığı detayları paylaştıİcişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! Tum toplu etkinlikler 3 ay sureyle yasaklandıOlay, Şirinevler Mahallesi'nde 9 Kasım'da meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, Erol C. hırsızlık yapmak icin Şirinevler Camii'ne girdi. Hırsızlık zanlısı Erol C., yardım paralarını almak icin bulunduğu odanın anahtarını aramaya başladı. Kitap raflarına ve halının altına baktıktan sonra anahtarı bulamayan Erol C., bu sefer de camiye ait başka anahtarlarla kapıyı zorlamaya başladı. Uzun uğraşın sonunda anahtarı bulan Erol C., kapıyı acarak iceride bulunan 700 TL değerindeki bozuk paralarla, 300 TL değerindeki kağıt parayı cebine atarak olay yerinden uzaklaştı. Durumdan şuphelenen cami gorevlisinin guvenlik kameralarını incelemesi uzerine olay polise haber verildi. Polis ekipleri kısa surede Erol C.'yi kıskıvrak yakaladı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / CEMAL TURAN KAYA