AVCILAR'da cop konteynerine yeni doğmuş olu bebeği bırakan Gurbet Y. ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şupheli kadın ifadesinde, olu olarak doğduğunu iddia ettiği bebeği birkac gun beklettikten sonra cope attığını itiraf etti.Avcılar, Gumuşpala Mahallesi Şehit Jandarma Er. A. Kurşat Keklik Sokak'ta dun cop konteynerinde yeni doğmuş olu erkek bebek bulunmuştu. Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Şube Amirliğine bağlı ekipler, olu bebeği konteynere bırakan şupheli
Gurbet Y.(35)'yi gozaltına aldı. Gayrettepe Asayiş Şube Mudurluğu'nde sorgulaması yapılan Gurbet Y.'nin cop konteynerine doğru elinde buyuk beyaz bir poşetle yuruduğu anlar guvenlik kamerasına yansıdı. "COCUK İSTEMİYORDUM, COPE ATTIM"Şupheli Gurbet Y. de ifadesinde, "Eşimden cocuk istemiyordum. Zaten doğduğunda da olu doğdu. Ben de doğduktan sonra birkac gun beklettim. En sonunda cope attım" dediği oğrenildi. Bebeği bulan C.K. ifadesinde polise verdiği ifadede, "Karton toplamak icin cop konteynerine yanaştım. Konteynerdeki cop poşetinin icerisine baktığımda bezle sarılmış bir erkek cesedi gordum. Hemen polis ekiplerine haber verdim" dedi.
Şupheli kadın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İran, nukleer fizikci suikastında suclu ulkeyi buldu! Tehdit dolu intikam yeminiSalgın yayılıyor! Bakan Koca, vaka sayısı yuzde 100 artan 5 ili paylaşıp uyardıİcişleri Bakanlığından yeni genelge! Tum toplu etkinlikler 3 ay sureyle yasaklandı
- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı