Kutahyalı gurbetci 3 katlı evinin duvarına Ataturk silueti cizdirdi
KUTAHYA - Kutahya'da gurbetci bir vatandaş, 3 katlı evinin duvarına Ataturk silueti cizdirdi.

Yıllardır Almanya'da calıştığını belirten Mehmet Ali Başpınar, Mecidiye Mahallesi'ndeki 3 katlı evinin duvarına Ataturk'un Kocatepe'de cekilen fotoğrafını cizdirdi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Salgın yayılıyor! Bakan Koca, vaka sayısı yuzde 100 artan 5 ili paylaşıp uyardıİran'ı sarsan saldırı! "Nukleer programın babası" suikasta uğradıYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini bulduAtaturk'e hayran olduğunu belirten Başpınar, "Ben aslan Altıntaş ilcesi Cayırbaşı koyundenim. Almanya'da yaşıyorum. Yılda 2-3 defa Turkiye'ye izine geliyorum. Ataturk sevdalısıyım. Mecidiye Mahallesi'ndeki evimin yan duvarını boş duruyordu. Buraya Ataturk'un Kocatepe'de cekilen fotoğrafını cizdirdim. Atamızın goruntusu duvara gercekten de cok yakıştı. Siluetin altına Ataturk'un sozu olan 'Yurtta sulh, cihanda sulh' sozunu yazdırdım. Sokaktan gecenler, Ataturk'un cizilen siluetini izledikten sonra bana teşekkur ediyor" diye konuştu.
Ressam Harun Beyhan, Ataturk'un Kocatepe'de cekilen fotoğrafı ilk kez duvara cizdiğini belirtti. Beyhan, "Bir gunluk calışmam sonucu Atamızın fotoğrafını duvarı nakşettim. Gercekten cok guzel oldu" şeklinde konuştu.
Beyhan'ın duvarı cizdiği Ataturk silueti havadan da goruntulendi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HUSEYİN EFE