Denizli'de, Fetullahcı Teror Orgutunun (FETO) sozde "Batum imamı" ve "Gurcistan eğitim sorumlusu" olduğu one surulen şupheli, yakalandı.
İl Emniyet Mudurluğu Terorle Mucadele Şubesi ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan C.D'nin (47) kentte olduğu bilgisi uzerine calışma başlattı.
Ekipler, şuphelinin saklandığı evi belirleyip, operasyon duzenledi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Berat Albayrak bir gorevinden daha istifa etti! İşte yerine getirilen isimCumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarŞupheli C.D, gozaltına alınırken, evde yapılan aramada cok sayıda dijital materyal bulundu. Tabure icine gizlenmiş halde 40 bin dolar ile 5 bin lira ele gecirildi.
Gurcistan'da ruhsatı iptal edilen FETO ile bağlantılı Ozel Demirel Kolejinde 2000 ile 2011 yılları arasında oğretmenlik ve idarecilik yaptığı belirtilen şuphelinin, o donemden bu yana orgutun sozde "Batum İmamı" ve "Gurcistan eğitim sorumlusu" olarak faaliyet yuruttuğu one suruldu.
C.D, cıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı