ANTALYA'da zincir market şubesinden hırsızlık yaptıktan sonra kacan şupheliyi 'ucan tekme' ile etkisiz hale getiren Cihangir Parıltı (19), yakalanan şupheliyi market calışanlarının darbetmesine uzulduğunu soyledi. Parıltı'nın hırsıza tekme atıp, etkisiz hale getirmesi guvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Olay, dun akşam saatlerinde Muratpaşa ilcesi Deniz Mahallesi 127 Sokak uzerinde meydana geldi. İş yerinin onunde masada oturan Rasim Torlak, Ramazan Karakaş ve Cihangir Parıltı, zincir market calışanlarının "Hırsız var yakalayın" sozu uzerine ayağa kalktı. Hırsızın kendilerine doğru geldiğini goren Cihangir Parıltı, ucan tekmeyle şupheliyi etkisiz hale getirdi. Daha sonra hırsızı kolundan tutan Parıltı, kacmasına izin vermedi. Market calışanları ve vatandaşlar hırsızı darbetmeye başlayınca Parıltı, bu kez şupheliyi kalabalığın elinden kurtardı. Marketten kaşar, icecek ve gıda maddesi calan hırsız ise polise teslim edildi. Olay anı anbean guvenlik kamerasına yansıdı. Goruntulerde genclerin gelen sese donup baktığı, Cihangir Parıltı'nın kacan hırsıza tekme attığı goruldu.

'BİR DE DOVENLERİN ELİNDEN KURTARDIK'Arkadaşlarıyla iş yeri onunde oturduklarını anlatan Cihangir Parıltı, "Kadınlar 'Yakalayın yakalayın adamı' diye bağırıyordu. Tacizci sandık ilk başta. Biz de direkt koştuk, adamı tekme atarak etkisiz hale getirdim. Her şey bir anda gelişti. Sonra hırsızlık yaptığını oğrendim. Ardından adamı dovmeye başladılar. Cok uzuldum ve bir de dovenlerin elinden kurtardık. Aldığı urunlerin parasını vermeyi teklif ettik ama market calışanları polise teslim etti" dedi. Rasim Torlak ise "Kimsenin kimseyi dovmeye hakkı yok. Ben parasını vermeyi teklif ettim ama kabul etmediler" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Berat Albayrak bir gorevinden daha istifa etti! İşte yerine getirilen isimCumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzYakalanmasalar bize bunu yedireceklerdi! Sağlığımızı hice sayan firma hak ettiğini buldu
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Bulent TATOĞULLARI