FETO'nun sozde Gurcistan genel yuksekoğretim sorumlusu ve Batum sozde imamı Denizli'de yakalandı. Hucre evinde yapılan aramalarda gizli bolmede 40 bin dolar cıktı.
FETO/PDY silahlı teror orgutune yonelik devam eden operasyonlarda orgute uye olmak sucundan firari olarak aranan C.D. (47) orgutun hucre evinde yakalandı. Edinilen bilgilere gore, Denizli İl Emniyet Mudurluğune bağlı Terorle Mucadele (TEM) Şube ekiplerinin uzun sureli fiziki ve teknik takibinin ardından Merkezefendi ilcesinde orgute ait hucre evine duzenlediği operasyonla C.D.'yi gozaltına aldı. C.D.'nin 2000-2011 yılları arasında orgutun Gurcistan'daki Demirel Koleji'nde oğretmenlik ve idarecilik yaptığı oğrenildi. Ayrıca 2001 yılından itibaren orgutun sozde Gurcistan imamı olan C.D., aynı zamanda sozde Gurcistan genel yuksekoğretim sorumlusu (ser rehberi) olduğu ortaya cıktı.
Gizli bolmede 40 bin dolar cıktı
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Berat Albayrak bir gorevinden daha istifa etti! İşte yerine getirilen isimCumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzOldu diye morga konan kişi, atardamarı kesilince cığlık atarak hayata donduTEM ekiplerinin titizlikle yuruttuğu operasyon sonrasında gozaltına alınan C.D.'nin bulunduğu hucre evinde yapılan aramalarda ortaya cıkanlar gorenleri şaşırttı. Bircok dijital materyalin yanı sıra oluşturulan gizli bolmede ise 40 bin dolar ve 5 bin TL ele gecirildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen C.D., cıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildi. - DENİZLİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı