Koronavirus (Covid-19) denetimi icin gittiği halk pazarından alışveriş yapan Erzurum Valisi Okay Memiş'i goren pazar esnafı şaşkınlığını gizleyemeyerek, "İlk defa bir valiyi pazardan alışveriş yaparken gordum." dedi.
Vali Okay Memiş, Koronavirus'e karşı tedbiri elden bırakmıyor. Pandeminin ilk gununden itibaren Vatandaşların yoğun olduğu bolgelerde ve toplu ulaşım araclarında yaptığı denetimleri artan vakalar sonrası iyice sıklaştıran Vali Memiş, salgınla mucadelede birlikte hareket edilmesine dikkat cekiyor.

Herkesin kurallara harfiyen uyması gerektiğinin altını cizen Memiş, "Alınan tedbirlere hep birlikte uyduğumuzda salgının onune gecebiliriz." diyerek vatandaşların salgına karşı daha duyarlı olmasını istiyor.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzCakıcı'dan Kılıcdaroğlu'na bir mektup daha: Sende beni oldurtecek yurek var mı?Kafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarHalk Pazarını Denetledi
Denetimlerine Palandoken ilcesinde cuma gunleri kurulan halk pazarında devam eden Memiş, pazar esnafı ve vatanlarla sohbet etti. Uyarılarını burada da bir kez daha yineleyen Memiş, kurallara uyan vatandaş ve esnafa teşekkur etti.
Pazardaki denetimleri sırasında alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Vali Memiş, meyve, sebze ve balık aldı. Kendisini bir anda karşısında goren bir esnafın "İlk defa bir valiyi pazardan alışveriş yaparken gordum." demesine tebessum ederek cevap veren Memiş, sık sık pazara gittiğini ve en keyifli alışverişlerini de buradan yaptığını soyledi. - ERZURUM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı