Gectiğimiz gunlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı gorevinden istifa eden Berat Albayrak'tan bir istifa daha geldi. Albayrak, Turkiye Varlık Fonu Yonetim Kurulu uyeliği gorevinden de istifa etti.
[h=3]İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN ACIKLAMA[/h]Konu hakkında bir acıklama yapan İletişim Başkanlığı, gorevden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut'un Turkiye Varlık Fonu Yonetim Kurulu uyeliğinin sona erdiğini bildirdi
[h=3]YERİNE AHMET BURAK DAĞLIOĞLU ATANDI[/h]İstifaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Turkiye Varlık Fonu Yonetim Kurulu Uyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarOldu diye morga konan kişi, atardamarı kesilince cığlık atarak hayata dondu Ahmet Burak Dağlıoğlu [h=3]AHMET BURAK DAĞLIOĞLU KİMDİR?[/h]Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Ahmet Burak Dağlıoğlu, gecmişte Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği genel sekreterliği gorevini yuruttu. Boğazici Universitesi Ekonomi mezunu olan Ahmet Burak Dağlıoğlu, IE Business School'da Global Master in Finance ve Bahceşehir Universitesi Strategic Marketing and Brand Management alanlarında cift master yaptı.
Ahmet Burak Dağlıoğlu, Başbakanlık'ta gecmişte Yatırım Ajansı Başkan Yardımcılığı yaptı. Aynı kurumda Kamu-Ozel Sektor İş Birliği Daire Başkanlığı da yapan Ahmet Burak Dağlıoğlu, sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Salim Arda Ermut'un yerine Yatırım Ofisi Başkanlığına getirilmişti.
Ahmet Burak Dağlıoğlu, 27 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan karar ile Varlık Fonu'ndan istifa eden Berat Albayrak'ın yerine kuruma uye olarak atandı.