Fethiye Bolge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri toplu taşıma aracları ve taksilerde Korona virus (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetim gercekleştirdi.
İcişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gonderilen talimat doğrultusunda, Fethiye'de toplu taşıma aracları ve taksilerde Korona virus denetimi yapıldı. Denetim noktasında resmi ekipler suruculerin evrak kontrolu yapılırken, yolcuların da HES kodlarını, maske, sosyal mesafe hijyen kurallarına uyulup uyulmadıklarını kontrol etti.
Cırpı Kontrol Noktasında yapılan kontrollerde bir cok otobus ve dolmuş durduruldu. Kurallar konusunda yolcuları kontrol eden ekipler, aynı zamanda Korona virus tedbirleri konusunda arac suruculerini ve yolcuları bilgilendirdi. Tedbirler, ilcenin bir cok noktasında devam ederken, surucu ve yolcuların kurallara uyarak yolculuk yaptığı da gozlerden kacmadı. - MUĞLA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarCakıcı'dan Kılıcdaroğlu'na bir mektup daha: Sende beni oldurtecek yurek var mı?Kaynak: İhlas Haber Ajansı